Sådan markerer du e-mail som ulæst i iOS

En af de mange subtile ændringer i iOS Mail app i moderne versioner er, hvordan markering af e-mails virker i Mail-appen. De nyeste versioner af Mail til iPhone og iPad skal nu tække markeringen Marker som ulæst i en flag-menu, som ligger i værktøjslinjen for en aktiv e-mail-besked.

Dette erstattede det, der plejede at være en meget åbenbar "Marker som ulæst" mulighed sidder oven på hver åben email i tidligere udgivelser af iOS Mail app. Den nye funktion er virkelig ret flot, når du kommer på hænge af det, så her er hvordan man markerer e-mails som ulæst med flagmenuen i iOS Mail :

Markering af e-mails som ulæst i Mail App på iPhone, iPad, iPod touch

Fra iOS Mail-appen:

  1. Åbn en mailbesked og tryk på ikonet for flag i nederste venstre hjørne
  2. Tryk på "Marker som ulæst" fra pop op-menuen for øjeblikkeligt at indstille læsemeddelelsen til ulæst status

Når beskeden er blevet markeret som "ulæst" igen, vil den have den lille blå prik ved siden af ​​meddelelsen i Mail app-indbakken, som den gjorde, før den blev læst.

Super hurtigt og meget nemt, det virker præcis det samme i Mail app til en iOS-enhed, uanset hardware eller version, der kører på iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette kan se meget lidt anderledes ud i hver version af iOS, tidligere versioner af Mail vises her:

Det er ligegyldigt, hvilken version af iOS du kører denne funktion, vil fungere, så længe den er lidt moderne, den har eksisteret fra iOS 6 videre og godt igennem til iOS 9+ og sikkert udenfor. Bemærk, at de nyeste versioner af iOS Mail også indeholder en praktisk gestus til at markere meddelelser som ulæste (eller læs).

Når du er vant til det, er forandringen jo bedre, da værktøjslinjen forbliver synlig hele tiden, mens før du var nødt til at navigere tilbage til toppen af ​​en e-mail for at markere den som ulæst. Ikke desto mindre har den mindre forandring skabt en vis forvirring, og mange mennesker synes at stole på dette for senere at adressere e-mails, der er vigtige. Jeg ved, at jeg bruger funktionen konstant til det formål som en måde at filtrere ud på e-mail-angrebene fra det, der betyder noget, og hvad der ikke gør, og hvis jeg er omgivet af mennesker, der ikke kunne finde Mark som ulæst, end andre sikkert er i samme sko også.

I øjeblikket ser det ud til, at der ikke er mulighed for at markere flere meddelelser som ulæste, selv om en gruppe af e-mails kan markeres, læses bare det samme som før.