Sådan ser du IPTV på din computer

Internet Protocol Television (IPTV) er et nyt medium, hvorigennem tv-kanaler leveres til publikum over Internettet. IPTV-programmering består af live tv-kanaler, gentagelser af tv-shows og videoer efter behov. Medieprogrammering leveret via IPTV giver høj opløsning og forsinkelsesfri videostreaming. Websteder inklusive Livestation, TVLIZER og wwiTV.com leverer IPTV-tjenester gratis uden behov for registrering eller kontoopsætning.

Besøg Livestation-webstedet i en webbrowser. Klik på knappen "Kanaler" øverst på websiden. Vælg en kanal, og klik på det lille vindue med kanalens logo. Live streaming starter for den specifikke kanal. Klik på dobbeltpilikonet i nederste højre hjørne af tv-afspillerens vindue for at skifte visningen til fuld skærm. Tryk på “Esc” -tasten for at afslutte fuldskærmstilstand.

Åbn TVLIZER-webstedet i en webbrowser. Klik på en kategori efter eget valg i ruden "Kategorier". Kategorierne inkluderer generelt, underholdning, sport, nyheder, musik, børn, film og dokumentarfilm. Hver kategori udvides og viser en liste over kanaler under dette valg. Klik på en bestemt kanal, og live streaming starter i et lille vindue til venstre på siden. Klik på det pilede firkantede ikon i nederste kontrolpanel i tv-afspillerens vindue for at skifte til fuld skærm. Tryk på “Esc” -tasten for at afslutte fuldskærmstilstand.

Naviger til webstedet wwiTV.com i en webbrowser. Klik på det ønskede sprog fra de angivne muligheder. Vælg en kanal fra venstre rude på websiden. Kanaler er sorteret geografisk, men du kan også vælge en kanal under kategorier, herunder forretningsnyheder, uddannelse, underholdning, regering, børn, livsstil, film, musik, nyheder, religiøs, shopping, sport og vejr. Klik på et specifikt kanalnavn, og klik derefter på knappen "Afspil" med teksten "Klik her for at få adgang til indhold" i det sorte vindue. Den valgte kanal begynder at spille i et nyt pop op-vindue. Klik på fuldskærmsikonet i nederste højre hjørne af tv-afspillerens vindue for at gøre det til fuld skærm. Tryk på “Esc” -tasten for at afslutte fuldskærmstilstand.

Tips

En aktiv bredbåndsforbindelse til internet er påkrævet for at se medieindhold via IPTV på din computer.