Sådan foretages fejlfinding af et LG plasma-tv, der blinker

Et blinkende billede er et almindeligt problem, der opleves af mange forskellige typer tv. Problemet kan have flere årsager, enten på selve tv'et eller på en komponentenhed, der er tilsluttet tv'et. Inden du kontakter en teknisk supportrepræsentant hos LG, er det dog værd at bruge tid på at prøve nogle fejlfindingstrin alene. Mange gange kan disse løse problemet for dig. Hvis du bruger et LG plasma-TV og oplever et blinkende billede, skal du løse problemet ved hjælp af en grundlæggende diagnostisk procedure.

Nulstil tv'et ved at tage netledningen ud i hele 30 sekunder og derefter sætte det i igen. Tillad LG yderligere 30 sekunder for at genstarte fuldstændigt, og tænd det derefter igen. Se fjernsynet i længere tid for at kontrollere, om billedet stadig blinker.

Find lyd- / videoforbindelseskablet eller kablerne, der fastgør den enhed, du ser, til tv'et, og se om de overhovedet er løsnet. Sæt dem i igen, hvis de har det. En forbindelse, der er kommet endda lidt løs, er en af ​​de mest almindelige årsager til et blinkende eller intermitterende billede.

Scan LG's andre videoindgange for at bestemme problemets omfang. Hvis du f.eks. Kun ser et billede, der blinker, når tv'et er indstillet til den indgang, der forbinder din digitale kabelboks til dit tv, er det meget mere sandsynligt, at kabelboksen forårsager problemet end LG TV. På den anden side, hvis der opstår blink på alle LGs videoindgange, skal tv'et mere end sandsynligt serviceres af en professionel.