Sådan tilsluttes en fax til en computer

Tilslutning af en faxmaskine til en computer giver computerbrugeren mulighed for at sende faxer direkte fra sin computer, hvilket eliminerer behovet for udskrivning inden faxning. Derudover kan tilslutning af en fax til en computer give andre fordele afhængigt af typen af ​​faxmaskine. Blandt disse potentielle funktioner er muligheden for at få indgående fax sendt direkte til computeren i stedet for at skulle udskrive dem. Nogle faxmaskiner tillader også import af faxadressebøger direkte til faxmaskinen. Denne artikel forklarer de nødvendige trin for at forbinde en faxmaskine til en pc, der enten har en parallelport eller et netværksstik installeret.

Gennemgå brugervejledningen til din faxmaskine. Manualen skal give oplysninger om, hvilken type forbindelser der er tilgængelige. Nogle faxmaskiner kan kun tilsluttes via et parallelt kabel til en computer, mens nogle kan tilsluttes et computernetværk. Bestem den forbindelsestype, du har brug for, og de metoder, faxen kan tilsluttes.

Tilslut faxen til enten din computer eller dit netværk. Afhængigt af faxmaskinens funktioner, skal du slutte faxmaskinen til din computer eller dit netværk ved at tilslutte det korrekte kabel til den valgte port på faxmaskinen.

Læg den relevante faxdriversoftware ind på den computer, hvorfra du sender fax. Hvis din faxmaskine leveres med installationsdiske, skal driverne være placeret på disse diske. Hvis ikke, skal du søge på internettet efter din faxmodel og den specifikke driver. Et eksempel på søgning kan være "Brother L400 driver."

Test forbindelsen. Du skal være i stand til at sende en fax fra din computer. Faxmaskinen modtager filen og sender den til den angivne faxlinje.

Elementer, du har brug for

  • Computer med enten et netværk eller en parallel port.

  • Parallelle eller netværkskabler.