Vis skjulte filer i dialogbokse med Mac OS X med kommando + skift + periode

Har du brug for at afsløre skjulte filer og mapper, mens du åbner eller gemmer en fil på Mac'en? Du kan vise dem med det samme med et hurtigt tastetryk.

For øjeblikkeligt at vise skjulte filer og mapper i dialogboksen Mac OS X "Åbn" og "Gem", er alt du skal gøre ramt Command + Shift + Periode sammen, og de gemte mappesandfiler bliver synlige i den aktive Åbn og Gem vinduer.

Dette er virkelig nyttigt af mange grunde, men især hvis du opretter eller redigerer konfigurationsfiler som .htaccess eller .bash_profile i en GUI-tekstredigeringsapp og vil se, hvilke filer der findes i den mappe, du gemmer på, eller bare har brug for adgang til de slags filsystem elementer, der er gemt som standard.

Husk, at filer, der starter med en periode, er gemt som standard i dialogboksen Finder og Mac. Hvis du vil, kan du indstille Mac OS X til altid at vise skjulte filer ved hjælp af en standardkommando. I dette tilfælde har kommandoen + Shift + Periode tastetryk den modsatte effekt og gemmer filerne i stedet for at vise dem.

Dette virker i moderne versioner af OS X, de skal være uden for Mac OS X 10.6 Snow Leopard, og jeg gav lige det med OS X Yosemite, og det fungerer lige så godt i de nye versioner, så du er god til at gå så længe da din Mac er på et forholdsvis nyt operativsystem. Vi dækkede dette med hensyn til dialogboksen Gem sidste år.