Sådan tilføjes tredjeparts tastaturer til iPhone og iPad i iOS

iOS har fået mulighed for, at brugere kan tilføje tredjeparts tastaturer til deres iPhone, iPad og iPod touch. Dette har gjort det muligt for populære tastaturer fra Android-verdenen, som det gestusbaserede Swype-tastatur, at komme frem til iOS, hvoraf mange har til formål at gøre skrive på en berøringsskærm meget lettere. Et sådant tastatur kan hentes fra App Store, og mange af dem er værd at udforske, især hvis du finder at skrive på iOS-tastaturet for at være irriterende eller svært.


Du skal downloade et tredjeparts tastatur, før du kan tilføje det til iOS, og når du downloader et tastatur, er det ikke automatisk tilgængeligt eller aktiveret, hvilket betyder at du skal aktivere det separat. Denne proces med flere trin har forårsaget en vis forvirring med brugerne, men det er med god grund og har til formål at beskytte brugernes privatliv, som vi diskuterer om et øjeblik. Lad os først dække, hvordan du tilføjer og aktiverer et tredjeparts tastatur.

Sådan tilføjes nye tastaturer i iOS

  1. Gå til App Store og download et tredjeparts tastatur som Swype, Swiftkey eller et andet
  2. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og vælg derefter "Tastatur"
  3. Tryk på "Tastaturer" og vælg derefter "Tilføj nyt tastatur"
  4. Vælg det tastatur, du downloadede i første trin
    • Valgfri men nødvendig til fuldstændig brug: Tryk på det nyligt tilføjede tastatur og vend "Tillad fuld adgang" til ON *
  5. Afslut fra Indstillinger og hoved til hvor som helst med en tekstindtastning, som Notes-app

Sådan får du adgang til det nye tastatur

Du skal være et sted, hvor tekstindtastning får adgang til og se de nye tastaturer, ret åbenlyst. Noter er et godt sted at teste et nyt tastatur, men de vil være tilgængelige fra overalt, når de er tilføjet.

  1. Tryk og hold på tastaturikonet (den lille verden, på samme måde som Emoji er tilgængelig), og vælg dit nyligt tilføjede tredjeparts tastatur

Hvert tredjeparts tastatur virker og opfører sig anderledes, du skal bruge dem et stykke tid for virkelig at hænge på ting. De gestusbaserede swiping keyboards lærer som du bruger dem og bliver smartere, når de går sammen, så selvom de føler sig lidt underlige i starten, hvis ideen appellerer til dig, skal du bruge det et stykke tid før du kommer til en konklusion.

Du kan til enhver tid slukke for tastaturet fra tredjepart ved at holde det lille tastaturikon igen, ligesom du skifter mellem Emoji-tastaturet og det normale QWERTY-tastatur.

Tredjeparts tastaturer, fuld adgang og brugerbeskyttelse

* At vælge "Tillad fuld adgang" til et tastatur gør det muligt for tredjepartstastaturet at se alt, hvad du skriver, og ankommer med følgende advarselsdialog i iOS:

"Fuld adgang giver udvikleren af ​​dette tastatur mulighed for at overføre alt, hvad du skriver, herunder ting, du tidligere skrev med dette tastatur. Dette kan omfatte følsomme oplysninger som dit kreditkortnummer eller gadenavn. "

Nogle brugere vil ikke bekymre sig om dette, men dem, der er bekymret for privatlivets fred, må ikke være for begejstrede for det perspektiv.

Enhver anerkendt tredjeparts tastatur skaber skal fortælle dig, hvad deres intention er med funktionen "fuld adgang". For eksempel har SwiftKey adresseret dette og Swype gør også, som begge beroliger brugerne, er der ikke noget skyggefulde foregår. Når du er i tvivl, overvej hvem der lavede tastaturet, og hvad de gør med dataene, hvis noget, og brug noget skøn.