Hvor iPhoto-billeder er placeret, og hvordan du får adgang til iPhoto-biblioteket og billedfiler

iPhoto er en fantastisk billedadministrationsapp, men du kan stadig lejlighedsvis få adgang til de oprindelige billedfiler til en række formål, enten for at importere dem til en anden app eller til sikkerhedskopieringsformål. Dette gøres nemt i Mac OS X, men det præcis, du leder efter, afhænger af hvilken version af iPhoto du bruger. Uanset om du bruger den nyeste iPhoto eller en tidligere version, viser vi dig præcis, hvordan du får adgang til dine råbilleder ud af iPhoto-appen, der er gemt lokalt på din Mac.


Bemærk, at denne placering vil ændre sig, når iPhoto app bliver til Photos app til OS X.

Hvor iPhoto-billeder er gemt

iPhoto-billeder gemmes i hjemmet / Billeder / mappen, i en fil kaldet iPhoto Library. Men med nyere versioner af iPhoto blev iPhoto Library en pakkefil snarere end en mappe. For at få adgang til de oprindelige billedfiler skal du gå et skridt videre på et af to steder:

iPhoto 11 (9.0) Foto bibliotek Opbevaringssted:
I de seneste versioner af iPhoto finder du dine billeder, der er gemt i mappen til brugerbiblioteket Billeder inde i en selvstændig Iphoto-bibliotekspakke, er følgende fil og placering:

~/Pictures/iPhoto Library.photolibrary/Masters/

Inde i denne mappe finder du originalerne, sorteret efter dato og opdelt i undermapper for yderligere billeder. Dette er det samme med alle nye versioner af iPhoto.

iPhoto 10 billedbibliotek:
~/Pictures/iPhoto Library.photolibrary/Masters/

iPhoto 9 billeder placering:
/Pictures/iPhoto Library/Masters/

iPhoto 8 og tidligere versioner billeder placering:
/Pictures/iPhoto Library/Originals/

Adgang til iPhoto Billedfiler og Originaler

Du kan enten få adgang til biblioteket fra Gå til mappe-kommando i Mac OS X Desktop ved at trykke på Command + Shift + G eller ved at åbne mappen manuelt:

  • Åbn / Billeder / og find "iPhoto Library" -filen
  • Højreklik og vælg "Vis pakkeindhold"
  • Naviger til "Masters" eller "Originals" for at finde dine originale iPhoto-billeder

Billede Organisation af / År / Måned / Dato /
Uanset versionen af ​​iPhoto gemmes og organiseres billederne af mapper baseret på datoer, opdelt efter år, måned og dag. For eksempel vil billeder importeret den 30. august 2011 være i mappen "2011" efterfulgt af "August" og derefter i den pågældende mappe, en anden med navnet "30". Hvis du ved præcis, hvilken importdato du leder efter, kan du angive det som en fuld sti og gå direkte til den, som sådan:

/Pictures/iPhoto Library/Masters/2011/August/30/

Det præcise vejformat varierer lidt i iPhoto-versioner, og ældre versioner kan indeholde fulde datoer i mappen i formatet "30. august 2011", men det er ikke længere vanskeligt at arbejde med. Disse mapper er også ens, uanset hvilken enhed billederne stammer fra, uanset om det er fra en iPhone eller et digitalkamera.

Når du er i mappen, kan du kopiere disse filer til andre steder, og det vil ikke påvirke dit iPhoto-bibliotek, hvis originalerne forbliver i biblioteket.