Mac OS X 10.6.8 til at fjerne MacDefender Malware og Klar Mac'er til Lion Upgrade

Udgivelsen af ​​Mac OS X 10.6.8 ser ud til at ligge lige rundt om hjørnet med en anden udviklerbygning, der udstedes til beta-test. Incremental OS opdateringer er generelt kun fejlrettelser, men udviklerne notater af denne build show der er mere til denne end normalt, hvilket indikerer at 10.6.8 vil omfatte MacDefender Removal værktøjet, som Apple nævnte i sidste uge og også forberede brugere til at installere Mac OS X 10.7 Lion ved distribution via Mac App Store, tilsyneladende bekræfter at en offentlig udgivelse snart er.

Apple har tidligere udtalt, at Lion vil blive frigivet i "sommer 2011" med stigende spekulation, der tyder på, at en Lion GM-bygning kan udgives til udviklere så snart som i næste uge på WWDC 2011. Dette ville offentliggøre flere uger senere, men igen, det er bare spekulation.

Mens Mac OS X Lion sandsynligvis distribueres som en simpel download fra Mac App Store, tyder det på, at dvd-udgivelser og muligvis endda USB-installatørnøgler også vil give brugerne opgraderingsstier. Du kan læse mere om Lion i vores arkiver og se videoer af Lion-funktioner, hvis du ikke har set dem endnu.

10.6.8 info via MacStories