Radioinstallationsinstruktioner til en Chevy Impala

En populær bilændring er stereoanlægget. Udskiftning af stereoanlægget gør det muligt for bilejeren at tilføje en eftermarkedsstereo med en række funktioner såsom MP3-afspillere, Bluetooth-forbindelse, navigationshjælpemidler og DVD-software. Eftermarkedet stereoanlæg med disse funktioner giver meget større underholdningsmuligheder i forhold til den grundlæggende fabriksudgivelsesradio, som normalt kun er udstyret med en cd-afspiller og AM / FM-radio. Chevrolet Impala-ejere, der ønsker at installere en eftermarkedsradio, skal først fjerne sektioner af instrumentbrættet og foretage nogle trådtilpasninger, så radioen fungerer.

Trin 1

Find og fjern de seks syv millimeter boltskruer på det nederste instrumentpanel under rattet. Frigør sikringsdækslets panelafdækning yderst til venstre på instrumentbrættet. Fjern den syv millimeter boltskrue, der er skjult bag paneldækslet. Fjern de to skruer, der holder plastpanelet omkring instrumentets display. Træk toppen af ​​dette plastpanel væk, indtil panelet løsnes fra dets forbindelse til instrumentbrættet. Åbn handskerummet. Træk det øverste højre hjørne af det nederste instrumentpanel væk fra instrumentbrættet. Fortsæt med at trække dette væk, mens du arbejder dig til venstre, indtil det nederste instrumentpanel falder til gulvet.

Trin 2

Fjern de to syv millimeter boltskruer på begge sider af radioen. Træk radioen ud af instrumentbrættet. Frakobl det sorte radioantennekabel. Fjern ledningsnettet ved at skubbe tappen på siden og trække forbindelserne fra hinanden. Placer den gamle radio til den ene side.

Trin 3

Installer adapteren til ansigtspladen. De fleste eftermarkedet stereoanlæg er for lange til husingen på GM-biler. Ansigtspladen muliggør denne ændring i længde og gør den mere æstetisk tiltalende. Skru ansigtspladen på de pladser, der blev ledet af den gamle radio.

Trin 4

Tilslut ledningerne. Fastgør ledningsnetadapteren til ledningsnet på bagsiden af ​​eftermarkedet stereoanlæg. Skub forbindelserne sammen, indtil de klikker på plads. Fastgør den anden ende af ledningsnetadapteren til bilens ledningsnet. Fastgør radioantenneadapteren til det sorte radioantennekabel. Tilslut det tilpassede kabel til radioantenneporten bag på eftermarkedet stereoanlæg.

Skub radioen ind i husbøsningen. Skub det så langt ind som muligt, og pas på ikke at fange ledninger. Fastgør radioen i åbningen med de medfølgende skruer. Sæt det nederste dashboardpanel på igen, og sæt de bolte, du fjernede, tilbage i trin 1. Tænd stereoanlægget for at teste installationen.