Sådan tilføjes opkaldshentning til Avaya

Avaya er et kommunikationssystem med hovedkontor i Basking Ridge, New Jersey, der anvendes af store og små virksomheder samt nonprofitorganisationer og velgørenhedsgrupper. Avaya beskæftiger omkring 19.000 mennesker over hele verden. Avaya kan implementere telefonsystemer, messaging, netværk, konferencer og kundestyring til enhver form for virksomhed. En opkalds afhentningsgruppe er en liste over individuelle telefonudvidelser. Alle i gruppen kunne svare på telefonopkald, der ringede på en anden telefon i gruppen. F.eks. Kunne fru Jones i regnskabsafdelingen bruge sin egen telefon til at besvare frøken Grants telefon, der ringer i en anden del af bygningen, hvis frøken Grant ikke tog fat ved den fjerde ring.

Sådan tilføjes opkaldshentning til Avaya

Opret afhentningsgrupper, og tildel brugere til grupperne. Opret f.eks. En regnskabsgruppe og tildel Mary Smith, Susie Jones, Ron Miller osv. Du kan have op til 50 udvidelser i hver gruppe.

Sådan tilføjes opkaldshentning til Avaya

Føj brugere til den nye afhentningsgruppe ved at skrive: "tilføj afhentningsgruppe næste." Tryk på Enter. Skærmen "Pickup Group" vises. Systemet tildeler automatisk det næste tilgængelige gruppenummer til denne afhentning. Skriv gruppenavnet i feltet "Gruppenavn". I dette eksempel bruger vi Regnskab.

Indtast lokalnummerets udvidelsesnummer, og tryk derefter på Enter for at gemme ændringerne. F.eks. Er fru Jones 'telefonnummer 504-667-5555, lokalnummer 476.

Tildel en opkaldshentningsknap til en brugertelefon ved at skrive: "skift station X." X er en udvidelse i afhentningsgruppen. Tryk på Enter for at gemme. Dette viser skærmbilledet "Station".

Klik på Næste, indtil du ser området "Knaptildeling". Flyt til det nummer, du vil bruge til opkaldshentning, og skriv derefter: "call-pkup" efter knapnummeret. Tryk på Enter for at gemme.

Gentag trin fire og fem for hvert medlem af hver afhentningsgruppe. Giv hver bruger det knapnummer, der skal bruges til opkaldshentning.

Skriv derefter: "skift systemparameterfunktioner." Tryk på Enter. Klik på "Næste", indtil du ser feltet "Alarmering af opkaldshentning". Indstil feltet "Alarmering af opkald" til "Y." Tryk på Enter for at gemme.

Tips

Et brugerudvidelsesnummer kan kun tilhøre en afhentningsgruppe.