Kan du ikke åbne kontrolcenter fra låseskærm på iPad eller iPhone? Her er Fix!

IOS Control Center er en fantastisk funktion, der giver iPhone- og iPad-brugere mulighed for hurtigt at få adgang til skærmens lysstyrkekontrol, lydstyrkekontrol, kamera, wi-fi og bluetooth-skifter, ikke forstyrr tilstand og meget mere takket være evnen til at tilpasse det. Men mange iPad-brugere og nogle iPhone-brugere kan også opdage, at Control Center ikke fungerer fra den låste skærm af deres enheder. Prøv som du måske, swiping op fra bunden af ​​iPad eller iPhone skærmen, Control Center vil bare ikke svinge op for at vise sig. Bare rolig, det er nok en simpel løsning.


Grunden til, at de fleste iPad- og iPhone-enheder ikke kan få adgang til Control Center fra låseskærmen, er som regel en indstilling. Mens swipe gestus for at afsløre Control Center fra Lock Screen er ofte aktiveret som standard på iPhone, uanset årsagen på iPad er låseskærmen Control Center adgang ofte deaktiveret som standard - i hvert fald på flere nyere iPad modeller, jeg har fundet på det seneste . Så hvis du ikke kan åbne Control Center på låseskærmen på en iPad eller iPhone, læs videre for at aktivere funktionen og kontrollere dine indstillinger for iOS.

Sådan aktiveres kontrolcenteradgang ved låseskærm på iPad og iPhone

  1. Åbn appen "Indstillinger" for iOS
  2. Gå til "Touch ID & Passcode"
  3. Rul ned til afsnittet "Tillad adgang når du er låst" og find "Kontrolcenter", og skift derefter omskifternes nest til Kontrolcenter til ON-positionen
  4. Afslut fra Indstillinger

Du kan teste, at dette virker ved at låse iPad- eller iPhone-skærmen og derefter skubbe for at få adgang til Control Center. Det skal afsløre sig som forventet på enhedens låseskærm.

For alle iPad modeller og de fleste iPhone (med undtagelse af iPhone X), for at få adgang til Control Center, skal du bare skrue op fra bunden af ​​skærmen. For iPhone X og formodentlig andre fremtidige iPhones med skærmhakket, slår du ned fra højre for hak for at få adgang til Control Center på iPhone X.

Det er ikke helt klart, om funktionen Lock Screen Control Center er aktiveret eller deaktiveret som standard på alle enheder eller bare tilsyneladende tilfældigt. Men som tidligere nævnt har jeg personligt stødt på flere nye iPad-modeller med Control Center-adgang fra den låste skærm, der skal deaktiveres, tilsyneladende som standard. Det er altid muligt, at disse brugere tidligere har deaktiveret kontrolcenteradgang til låseskærm i iOS og også glemt det, ligesom brugerne ofte gør det muligt at deaktivere adgangskontrol i appen med adgangsbaserede apps og spil osv. For at forhindre, at skærmen vises når det ikke er ønsket. Under alle omstændigheder var resultatet, at nogle mennesker i lignende situationer mener, at Control Center slet ikke fungerer, da det faktisk kun er den låste skærmadgang, der er blevet deaktiveret for funktionen.

Kontrolcenteret er en fantastisk funktion til hurtigt at få adgang til alle slags indstillinger, skifter, funktioner og justeringer. For de bedste resultater kan brugerne tilpasse kontrolcenter på iPhone og iPad for at passe til specifikke behov.

Har dette rettet dine problemer med at få adgang til Control Center fra låseskærmen på en iPad eller iPhone? Har du en anden løsning, der fungerede for dig at få Control Center til at arbejde på den låste skærm igen? Del dine oplevelser med os i kommentarerne nedenfor!