Safari Teknologi Preview til Mac OS X Udgivet, rettet mod udviklere

Apple har udgivet en ny udviklerfokuseret version af Safari, der hedder Safari Technology Preview. Den nye browser henvender sig til mere avancerede Mac-brugere, der ønsker at "få en sneaktop ved kommende webteknologier i OS X og iOS" og teste de eksperimentelle teknologier på websteder, webapplikationer og med Safari-udvidelser og plug-ins.


Safari-forhåndsvisningsprogrammet installeres som en separat version af Safari-browseren, særskilt med et lilla ikon, og kører som en helt separat applikation. Dette gør Safari Technology Preview meget ligesom Google Chrome Canary, og det betyder, at der ikke er nogen risiko for at downloade og køre Safari Tech Preview-bygningen sammen med den almindelige Safari-browser. Brugere kan endda vælge at have tech forhåndsvisning indstillet som deres standardwebbrowser på Mac, hvis det ønskes, selvom det kun er til gavn for webudviklere og dem i relaterede industrier.

  • Download Safari Tech Preview fra Apple.com-udvikler siden

Den første version af Safari TP kommer som en dmg med en enkel pakkeinstallation, og kræver, at OS X 10.11.4 eller nyere installeres på Mac.

Opdateringer til Safari Tech Preview-appen kommer til Mac via Mac App Store. Da appen er adskilt fra Safari, er der ikke nogen yderligere software, der er nødvendig for at bruge bygningen, og der er ingen tilmelding i et beta-testprogram. Du kan finde begge apps ved siden af ​​siden i / Programmer / mappe, efter at den er installeret.

Den første opbygning af Safari Technology Preview indeholder følgende udgivelsesnotater:

JavaScript forbedringer
- ECMAScript 6-support, herunder lexical scoping, iteratorer, generatorer, pilfunktioner, standardparameterværdier og mange nye indbyggede API'er
- Bedre standarder kompatibel IndexedDB support med mere stabilitet
- Inkluderet B3 JavaScript JIT-kompilatoren med lav latency, høj gennemstrømning, der øger ydeevnen
- Tilføjet evnen til at bruge document.execCommand ('copy') og document.execCommand ('cut') som svar på en brugerbevægelse til at kopiere og skære tekst programmatisk

HTML-forbedringer
- Den seneste implementering af Shadow DOM-specifikationen
- Tilføjet support til Content Security Policy Level 2

Web inspektør ændringer
- Tilføjet hukommelse sammenfatning og JavaScript tildelinger tidslinjer
- Tilføjet en hurtig JavaScript-prøveprofil
- Forbedret JavaScript-profilering af tidslinjevisning

Behavior Changes
- Inkluderet mange webkompatibilitetsrettelser og fejlrettelser

Preliminær test af Safari Tech Preview tyder på, at den første bygning er hurtig og ret stabil uden nogen indlysende problemer eller store problemer, hvilket muligvis gør det brugbart som en daglig webbrowser for dem, der er fortrolige med ideen om at køre, hvad der egentlig er udviklercentreret software. Det skal ses, om den nye Safari Tech Preview påvirkes af det samme fryseproblem, der påvirker nogle brugere med Safari i OS X 10.11.4.

Bortset fra det lilla ikon ser Safari Tech Preview-browseren ud som den normale Safari-browser:

Brugere kan installere plugins og extensions i Safari Tech Preview uden at påvirke den normale Safari-browser og omvendt. Den almindelige Safari.app og Safari Tech Preview-appen indeholder også deres egne caches, cookies og historie.