Timex T300b instruktioner

Timex T300B er en digital urradio med en indbygget naturlydfunktion. Enheden har muligheden for at indstille en række alarmer, herunder en radioalarm, en naturlydalarm og en summeralarm samt fire forudindstillede knapper til naturlyd. Radioen indeholder både FM- og AM-tunere.

Trin 1

Tryk en gang på knappen "Tid / kalender" for at indstille urets tid og dato. Urets cifre blinker. Tryk på knappen "Time / Month" for at indstille timen. Tryk på knappen "Minute / Date" for at indstille minutterne. Tryk på knappen "Tid / kalender" igen for at indstille datoen. Tryk på knappen "Time / Month" for at indstille måneden, og tryk derefter på knappen "Minute / Date" for at indstille datoen. Tryk på knappen "Tid / kalender" en gang til for at afslutte tid og dato.

Trin 2

Fjern bagdækslet til batterirummet, og isæt tre AAA-batterier. Batterierne vil sikre, at enheden fortsætter med at arbejde i tilfælde af strømafbrydelse.

Trin 3

Tryk på "On / Sleep" -knappen, indtil den aktuelle tid vises. Tryk på knappen "AM / FM / Sounds", indtil den ønskede frekvens vises nederst til venstre på displayet. Tryk på "Up" eller "Down" tuning knapperne for at navigere gennem stationerne. Tryk og hold på "Up" eller "Down" tuning knapperne for at scanne efter en station. Når du har valgt en station, skal du trykke på "Memory Set" -knappen og bruge "Up" eller "Down" preset-knapperne til at vælge et forudindstillet nummer. Tryk på "Memory Set" -knappen en gang til for at gemme stationen som en forudindstilling.

Trin 4

Tryk på knappen "AM / FM / Sounds", indtil lydeindikatoren vises. Vælg den naturlyd, du ønsker: Vind, Skov, Bæk eller Ocean.

Trin 5

Tryk på knappen "Alarm Set", indtil den ønskede alarmtype er angivet. Indstillingerne er Radio, Nature Sounds og Buzzer. For radio skal du trykke på "AM / FM / Sounds" -knappen og vælge radiostationen fra dine forudindstillinger. For naturlyde skal du trykke på knappen for den ønskede lyd. Tryk på knappen "Time / Month" for at vælge timen, og tryk derefter på "Minute / Date" -knappen for at vælge minut. Tryk på "Alarm Set" for at afslutte alarmen. For at aktivere den specifikke alarm skal du trykke på den tilsvarende alarmknap: Summer, Naturlyde eller Radio.

Tryk på "On / Sleep", indtil den tid, du vil bruge, før enheden sover, vises. Med indstillet dvaletilstand kan du afspille AM-, FM-radio- eller naturlyde, mens du prøver at sove.