Hewlett Packard HP 12C instruktioner

Hewlett Packard (HP) 12C er en finansiel lommeregner med økonomiske, procentvise, kalender, sammensatte renter og matematiske funktioner. Alle numre, du ønsker at gemme, kan gemmes i en del af lommeregnerens hukommelse kaldet registre. Disse tal kan når som helst tilbagekaldes for at fortsætte med beregningerne. Lommeregneren kan tage op til 30 sekunder for at gennemføre en beregning. Dets batteristrøm kan bestemmes af stjernegrafikken på skærmen.

Udfør grundlæggende aritmetiske beregninger (tilføj, træk, gang og del). Tryk på det første nummer, tryk på "Enter" -tasten, tryk på det andet nummer, og tryk derefter på det relevante symbol.

Beregn procentdelen af ​​et tal. Tryk på tallet, tryk på "Enter", tryk på procentdelen og tryk derefter på "%" -tasten.

Indtast datoen. Tryk på "g" -tasten og derefter på "M.DY" -tasten. Tryk på cifrene for måneden, og tryk derefter på decimaltegnetasten. Tryk på cifrene for dagen og derefter på de fire cifre for året.

Lav en simpel renteberegning. Tryk på antallet af dage, og tryk derefter på "n" -tasten. Tryk på rentesatsen, og tryk derefter på "i" -tasten. Tryk på hovedbeløbet, og tryk derefter på "CHS" og "PV" tasterne. Tryk på "f" "INT" -tasterne for at beregne en 360-dages basis eller "R" "XY" -tasterne for en 365-dages basis.