HTML webdesign klasseprojekter

Hyper-tekst markup sprog Webdesign er et nyttigt værktøj til at øge barnets fantasi under et skoleprojekt. At lære børn at opbygge HTML-sider skaber tillid til forståelse og brug af Internettet. Webdesign-klasseprojekter kan omfatte et hvilket som helst antal ideer eller emner, lige fra klassearbejde og skolespil til uddannelsesmæssige spil og boganmeldelser.

Tekstdokumentwebsteder

Tekstdokumentwebsteder er især gavnlige for at lære børn at skrive, redigere og vise ideer. Tekstdokumentdesign kan indeholde bog- eller historieanmeldelser eller originale historier oprettet af elever i klassen. Small Planet Communications anbefaler, at børn vælger en fængende titel til hjemmesiden, men alligevel noget, der taler om formålet med projektet. Tillad børn at beslutte om skriftstørrelser og farver. Digital grafik kan vælges blandt onlinefiler, eller børn kan udføre scener fra historier eller bøger som spændende visuelle referencer, som de studerende kan bruge til at lære og dele.

Webdagbogsprojekter

Giv eleverne mulighed for at opdatere deres hjemmeside regelmæssigt for at holde deres færdigheder skarpe og i praksis. En klog idé er at oprette en klasse-webdagbog. Dagbogen kan dokumentere repetitioner af et skolespil eller planlægningen af ​​en sjov klasseværelsesbegivenhed. Børn kan uploade billeder, sende internetinvitationer og blogge deres personlige tanker om projektet samt slette gammelt indhold. Disse aktiviteter giver et barn mulighed for at opleve interaktiv online sjov og lære at styre webdesign. Lissa forklarer det hele anbefaler, at de studerende tildeles roller som webdesignredaktør eller grafikkaptajn for at tilskynde til ledelse og teamwork i opbygningen og vedligeholdelsen af ​​et webside-projekt.

HTML-tagging-projekter

Tillad børn at udforske det grundlæggende i "tagging" af HTML-websteder. Small Planet Communications forklarer, at HTML-tagging er det grundlæggende middel til at skabe en ensartet ressourcelokator. Indtastning af en URL i en webbrowser guider internetbrugere til ønskede websteder. HTML-tagging-projekter skal give eleverne mulighed for at forestille sig effektive søgeord og titler på websteder, der kan trække flere internetbrugere til deres websted. Foreslå, at studerende kommer med et navn til deres websted og bruger disse ord som tagging af data for at vise dem trin for trin, hvordan deres ideer kan deles på internettet.