Sådan konfigureres Antivirus til Gmail

Google Mail, også kendt som Gmail, er en udbredt gratis webmailtjeneste til onlinebrugere. Med tiden øgede Gmail markant lagerplads for sine brugere. Med det tilbyder Google også virusbeskyttelse. Gmail scanner automatisk hver e-mail og vedhæftet fil, når den leveres til dig for at sikre, at den er fri for virus eller andre malware. For at være på den sikrere side kan du vælge at konfigurere et eksternt antivirusprogram med alle de indgående beskeder, du modtager via Gmail.

Trin 1

Download et antivirusprogram. AVG, Avast og Avira tilbyder alle gratis downloads med en e-mail-scanner (se Ressourcer).

Trin 2

Sørg for, at antivirusprogrammet viser et "hurtigstart" -ikon på systembakken. Det skal placeres ved siden af ​​uret i nederste højre hjørne. Dette sikrer, at dit antivirusprogram er aktivt, mens du surfer på nettet og i dette tilfælde, mens du åbner e-mails og vedhæftede filer i Gmail. Hvis du ikke kan se et ikon på systembakken, skal du gå til trin 3.

Trin 3

Start antivirusprogrammet. Klik på fanen, der siger "Værktøjer" eller "Avancerede indstillinger" eller blot "Indstillinger" afhængigt af det program, du valgte at downloade i trin 1. Se derefter efter "Bakkeunderretninger" -indstillinger og sæt et flueben ud for "Skærm Systembakkemeddelelser. "

Naviger til startskærmen for dit antivirusprogram. Startskærmen er den første ting, du skal se, når du starter antivirusprogrammet. Startskærmen skal vise alle de komponenter, der er aktive i dit antivirusprogram. Se efter "E-mail-scanner" eller noget lignende (afhængigt af programmet). Sørg for, at status har et grønt flueben eller siger "Aktiv". Klik på mailikonet for at aktivere e-mail-scanneren, hvis det er nødvendigt.