Sådan installeres ActiveX CAB-filer

Windows og andre Microsoft-applikationer bruger .Cab-filer som containere til ActiveX og andre vigtige installationsfiler - især til webbaserede eller internetrelaterede komponenter og installationsrutiner. I mange tilfælde kan Windows udtrække og installere Active X .Cab-filer direkte fra Internet Explorer. Men hvis du downloader en .Cab-fil og vil installere den manuelt, skal du udvide den, før du kan gøre det.

Find CAB-filen på din harddisk, og noter dens filsti-placering (dvs. C: \ downloads \ somefile.cab.) "

Tryk på "Windows-E" for at starte File Explorer. Gå til mappen, hvor du vil gemme den udpakkede .Cab-fils indhold. Højreklik inde i mappevinduet, klik på "Ny" og vælg derefter "Ny mappe." Omdøb den nye undermappe til navnet på .Cab-filen eller Active X-komponenten.

Tryk på "Window-X", og klik derefter på "Kommandoprompt (administrator)" på pop op-listen.

Skriv følgende kommando ved kommandoprompten (uden anførselstegn):

"udvid C: \ downloads \ somefile.cab c: \ main_folder \ sub_folder_name"

Skift "C: \ downloads \ somefile.cab" og "c: \ main_folder \ sub_folder_name" til den relevante kildefil og destinationsmappe efter behov.

Tryk på "Enter" -tasten, og vent et par sekunder på, at Windows udvider indholdet af .Cab-filen til den destinationsmappe, du oprettede.

Tryk på "Windows-E" for at åbne et nyt File Explorer-vindue. Gå til den nye mappe, du oprettede. Dobbeltklik på filen "install.exe" eller "setup.exe" i den nye mappe, der indeholder filerne til ActiveX-kontrolelementet eller komponenten.

Følg vejledningen på skærmen for at installere ActiveX-kontrollen. Installationsprogrammet bruger samlingen af ​​filer, der er gemt i den midlertidige mappe, til at installere den. I slutningen af ​​processen skal du klikke på knappen "Udfør" på installationsværktøjet.

Slet den nye mappe, du oprettede, da du ikke længere har brug for den efter installation af Active X-kontrollen.

Advarsler

Ikke alle ActiveX-kontroller oprettes og distribueres af Microsoft; mange er oprettet af tredjepartsudgivere. Installer kun ActiveX-filer fra udgivere, du har tillid til.