Værste iPad-baggrund nogensinde

Følelse nostalgisk for en frygtelig crash-tilbøjelig brugeroplevelse og grimme GUI? Hvad med at sætte Windows 95 startskærm som din iPad baggrund? Det gør ikke din iPad køre Windows 95 (heldigvis), men det ser sikkert ud til at være frygtelig nok.

Nu efter at have set dette fantastiske stykke kunstværk, kan jeg forestille mig, at din første tilbøjelighed er at indstille dette nøjagtige billede som din iPad-tapet, så hvis du vil gøre det her er et smukt, smukt Windows 95 opstartskærmbillede til dine tapetindsmykningsformål. Bare gem det til din iOS-enhed (iPhone eller iPad, du kan dekorere enten bare vidunderligt) og derefter indstille billedet som din baggrundsbaggrund i iOS. Din iPad tapet vil være misundelse af dine venner, kollegaer, hele kvarteret .... måske. Ingen garantier, men du vil i det mindste have et Windows 95-billede som dit tapet, og det er ret fantastisk, rigtigt? Højre??

OK så vi griner lidt rundt, som vi gerne vil gøre nogle gange (alle har det sjovt, selvom vi er natte ligesom sjovt!), Men jeg fik et spark ud af det billede og alle, der husker Windows 95-oplevelsen med internettet Explorer ville nok også få en latter.

Nu, hvis du er den seriøse type, så er her en virkelig cool iPad-baggrund for at gøre op for denne dumme en selv, eller gennem vores fantastiske tapetindlæg, og du er sikker på at finde noget, der er godt for dine nydelser.