Sådan afstemmes kontoudtog i hurtigbøger

Mens afstemning af en bankkonto normalt ikke er et sjovt eller interessant job, er det ikke desto mindre en vigtig månedlig opgave. Banker kan og laver fejl, medarbejdere laver dataindtastningsfejl, og sikkerhedsprotokoller kræver konsekvent overvågning af konti. At afstemme kontoudtog i QuickBooks er ikke svært og er en opgave, du kan udføre med et minimum af tid og frustration. Hvis der opstår problemer, har QuickBooks funktioner, der hjælper dig med at finde og rette fejlen.

Trin 1

Vælg QuickBooks "Bank" hovedmenufane, og vælg derefter "Afstem" for at åbne vinduet "Begynd afstemning".

Trin 2

Vælg den bankkonto, du vil afstemme, fra rullelisten, indtast kontoudtogdatoen fra kontoudtoget, og kontroller, at saldoen på din kontoudtog er den samme som på afstemningsskærmen. Indtast slutbalancen fra din kontoudtog og eventuelle servicegebyrer eller optjente renter på bankkontoen. Vælg "Fortsæt" til vinduet "Afstem".

Trin 3

Match og afkryds indskud, checks, betalinger og gebyrer. Dobbeltklik på forkerte poster for at redigere transaktionen i dit QuickBooks-kontoregister, og vælg "Retur for at afstemme", når du er færdig. Hvis du har glemt at indtaste en transaktion, skal du vælge knappen "Kontroller register", tilføje transaktionen i dit QuickBooks-register og derefter vende tilbage til fuldstændig afstemning.

Når afstemningen er afsluttet, og forskellen i nederste højre hjørne af skærmen er nul, åbnes vinduet "Vælg afstemningsrapport". Du kan vælge at få vist, udskrive eller vise og udskrive rapporten. Hvis du ikke ønsker en afstemningsrapport, skal du klikke på knappen "Luk" uden at foretage et valg.