Instruktioner til en Brother SX-4000 elektronisk skrivemaskine

Brother SX-4000 elektronisk skrivemaskine kombinerer moderne teknologi med den klassiske skrivemaskine, hvilket giver dig større frihed til at rette fejl. I stedet for at skulle bruge korrektionstape eller hvid ud af dig selv sletter skrivemaskinen eller hvidgør tegn eller endda hele ord. SX-4000 har et standardtastatur, men har også nogle ekstra taster.

Læg et stykke papir i fremføringspositionen. Tryk på tasterne "Kode" og "Stifter" for automatisk at indføre papiret på rullen.

Tryk på "Return" -tasten, så transportøren glider til venstre på siden. Begynd at skrive dit dokument som på enhver anden skrivemaskine.

Brug tasterne "Mellemrum" og "Tilbage" til at indstille margenerne ved at placere transportøren, hvor du vil have hver margen. Tryk på “Alt” -tasten sammen med “L Mar” eller “R Mar” -tasten, afhængigt af hvilken margen du indstiller, venstre eller højre.

Indstil fanerne ved at bruge tasterne "Mellemrum" og "Tilbage" til at placere transportøren, hvor du vil indstille fanen. Tryk på "Alt" -tasten sammen med "T Set" -tasten for at indstille fanen, og gentag derefter for hver faneposition, du vil indstille.

Slet fejlagtige tegn ved at bruge "Backspace" eller "Mellemrum" -tasten til at linie transportøren med det tegn, du vil slette. Tryk på “Correct” -tasten, og skrivemaskinen vil hvidgøre tegnet ud, så du kan skrive det rigtige tegn på samme sted.

Slet et helt ord fra siden ved at bruge tasterne "Mellemrum" og "Backspace" til at placere transportøren, så den sidder lige bag det sidste bogstav i ordet. Tryk på “W Out” -tasten, og vent, mens printeren hvidgør hele ordet.