Styler kontakter og navne på iPhone ved at tilføje emoji tegn

Tilføjelse af Emoji til kontakter navne på iPhone er en sjov måde at stylisere individuelle kontakter og bringe et ekstra lag tilpasning til iOS. Ud over at være sjovt kan det også medvirke til hurtigt at identificere navne i kontaktlisten, få en yderligere visuel indikator for, hvem der sendte en sms, og emoticons vises endda med indgående og udgående telefonopkald.Før du foretager ændringer til din kontaktliste, er det normalt en god idé at sikkerhedskopiere dem først. Selvom det er yderst usandsynligt, at der skal gå noget galt, tager det kun et øjeblik at gøre, og i tilfælde af at du ved et uheld sletter noget, ødelægger et navn eller to eller beslutter dig for ikke at modtage emoji-tilpasningerne, kan du gendanne tilbage til normal igen. Når du har gjort det, skal du springe frem og begynde at tilpasse dine kontakter.

Tilføj Emoji til kontaktnavne i iOS

Vi fokuserer på iPhone i gennemgangen, men det fungerer teknisk set også på iPad og iPod touch:

  • Aktivér det valgfrie Emoji-tastatur gennem iOS-indstillinger, hvis du ikke har gjort det endnu
  • Åbn appen Kontaktpersoner, eller åben Telefon og vælg fanen "Kontakter"
  • Tryk på knappen "Rediger", og vælg derefter et kontaktnavn for at ændre det
  • Tryk på en af ​​navnsektionerne, og hent derefter Emoji-tastaturet ved at trykke på klodenikonet, vælg et emoji-ikon for at stylisere kontaktens navn med
  • Vælg "Udført", når du er færdig
  • Gentag med andre kontakter som ønsket

Jeg foretrækker at tilføje emoji-ikonerne til slutningen af ​​et kontaktnavn, hvilket betyder at tilføje dem til "Efternavn" -delen af ​​kontakten, men du kan selvfølgelig prefikse navne med dem også ved at tilføje det før første indtastning.

Det er værd at nævne, at tilføje emoji ikoner til navne kan ændre, hvordan de er sorteret i den overordnede kontaktliste, som defaults til at bruge den alfabetiske liste og gruppering. Du vil opdage, at hvor kontakterne kommer op i noteringen, kan ændre sig, afhængigt af hvor emoji er placeret, hvilket er en anden grund til at placere tegnene ved slutningen af ​​et efternavn er en god ide, ellers vil ikonet selv tolkes som Fornavnet eller efternavnet.

Her er et eksempel på hvordan dette ser ud, når du får en indgående iMessage fra en person, hvis navn er stiliseret af en emoji:

Forudsat at du bruger forskellige emojiconer til hvert navn, bliver det meget nemt at vide, hvem der sender en besked, selvom du ikke kan læse navnet, fordi telefonen er i afstand. Mens du er på et tilpasningsspark, er det også nyttigt at differentiere folk med auditive signaler ved at indstille unike teksttoner og forskellige ringetoner til hver enkelt person, hvis ikke for alle end i det mindste dem på listen "Favoritter".

Da OS X og iOS deler emoji-tegn, kan du også gøre disse navneanpasninger fra Mac Contacts-appen og derefter lade iCloud synkronisere dem til iPhone og iPad. Husk, at de nyeste versioner af iOS indeholder nogle få tegn mere end Mac-emoticon-ordbogen, hvilket betyder at du i sidste ende får flere muligheder, hvis du udfører disse ændringer fra mobilverdenen.

Tak til Chelsea for at vise os dette sjove trick. Har du et sjovt tip eller trick du vil dele? Træk os op på Twitter, Facebook, Google+ eller e-mail - kommentarer er midlertidigt deaktiveret