Sådan sender du en gratis Yahoo! E-kort hilsen

Internettet giver mange praktiske måder at holde kontakten med venner og familie. Yahoo! og American Greetings driver en fælles tjeneste for at hjælpe med at holde venner og familie tættere på Yahoo! e-kort hilsener. Enhver, der ønsker at sende en hilsen, skal først tilmelde sig en gratis prøveperiode. Du kan derefter vælge e-kort og tilpasse lykønskningsmeddelelserne. Du kan sende så mange gratis e-kort som du vil i løbet af prøveperioden.

Trin 1

Klik på knappen "Log ind" på Yahoo! Hilsen side. Du skal klikke på "Log ind", uanset om du har en eksisterende Yahoo! konto. Log ind, hvis du har en eksisterende konto eller opretter en ny Yahoo! konto, hvis du ikke har en. Klik på knappen "Deltag nu" på Yahoo! Hilsen side, når du er logget ind eller oprettet en ny Yahoo! konto. Du skal udføre både "Log ind" og "Deltag nu" -procedurerne for at sende e-kort.

Trin 2

Klik på knappen "Deltag nu" i afsnittet "Ecard Membership" på Yahoo! Hilsen abonnement side. Du kan tilmelde dig en prøveperiode for at sende gratis Yahoo! e-kort hilsener.

Trin 3

Udfyld abonnementsiderne. Indtast betalingsoplysninger for at aktivere prøveperioden på to uger og sende Yahoo! e-kort hilsner gratis. Fra og med 2010 er abonnementsprisen $ 15,99 pr. År. Du kan annullere inden prøveperioden er overstået for at undgå at betale abonnementsgebyrer. Tilmeld dig et Visa, MasterCard, American Express, Discover Card eller elektronisk check.

Trin 4

Brug funktionen "Find det hurtigt" eller "Lejligheder" på Yahoo! Hilsen-side for at vælge den slags online lykønskningskort, du ønsker. Du kan også søge på kort efter modtager og kortstil med funktionen "Find det hurtigt". Klik på knappen "Vis e-kort", når du bruger funktionen "Find det hurtigt" til at se de e-kort, der matcher dine valg.

Trin 5

Klik på det ønskede kort og derefter på knappen "Tilpas og send". Indtast de ønskede oplysninger og en personlig besked til lykønskningskortet. Indtast flere e-mail-adresser adskilt af et komma eller semikolon for at sende Yahoo! e-kort til flere modtagere. Klik på rullemenuen "Aflever dette e-kort" for at vælge en dato, hvor e-kortet skal leveres. Du kan sende det op til et år fra den dato, du oprettede kortet. Klik på knappen "Send dit e-kort" for at planlægge kortet til afsendelse.

Ring eller skriv for at opsige dit medlemskab. Du skal ringe eller skrive, før prøveperioden på to uger er overstået for at undgå det årlige abonnementsgebyr. Brug følgende kontaktoplysninger:

AmericanGreetings.com Attn: Kundeservice One American Rd. Cleveland, OH 44144 866-228-2434 yahoo.americangreetings.com