Sådan oprettes et SD-kort, der kan startes i Windows XP

Der er en række grunde til, at et SD-hukommelseskort skal startes. Det kan være en god idé at installere et operativsystem, såsom Windows Vista eller Ubuntu Linux, på kortet og køre det ved hjælp af USB. Eller du kan indlæse opstartsværktøjer på kortet for at hjælpe med at løse problemer med din computer ved systemstart. Uanset årsagen kan du lave ethvert SD-kort, der kan startes i Windows XP.

Trin 1

Download og installer PEBuilder (se link i ressourcer). Dette er et gratis værktøj til oprettelse af et forudinstalleret miljø til Windows, så du kan starte fra et SD-kort eller USB-drev.

Trin 2

Indsæt dit SD-kort, og åbn "Denne computer." Højreklik på dit SD-kort, og vælg "Format Drive". Dette formaterer SD-kortet til et filsystem, der kan starte fra SD.

Start PEBuilder. Vælg den fil, du vil starte i, under "Kilde". Klik på "Byg", og vent på, at processen er afsluttet. Når du genstarter din computer, skal du trykke på tasten for at åbne system-BIOS (det er forskelligt på hver computer, men ofte Esc, F1, F2, F10 eller F12). Gå til "Boot Order", og skift "Ekstern lagerenhed" som "Primær". Gem ændringerne, og genstart. Dit system starter nu direkte ind på SD-kortet.