Sådan oprettes Mediacom-e-mail

At vide, hvordan du opretter din e-mail-konto korrekt første gang, kan hjælpe dig med at undgå katastrofer langs vejen. Uanset hvad du bruger til e-mail, skal det være en topprioritet at sikre, at du sender og modtager e-mails korrekt. Mediacom har gjort det meget enkelt for deres kunder at oprette deres e-mail-konti med udvendige programmer som Microsoft Outlook. På kun få minutter kan du være klar til at drage fordel af at bruge din Mediacom-e-mail og Microsoft Outlook sammen med optimale resultater.

Trin 1

Vælg Værktøjer i menulinjen i Microsoft Outlook. Vælg "Konti" i rullemenuen, der vises. Klik på knappen "Tilføj", der vises i højre side af internetkontoskærmen, og vælg "Mail" i pop op-menuen, der vises.

Trin 2

Indtast det navn, du vil bruge, i feltet Visningsnavn, og vælg derefter "Næste". Indtast den e-mail-adresse, du har modtaget fra Mediacom i feltet E-mail-adresse, og klik på "Næste".

Trin 3

Indtast dine serveroplysninger om indgående post og udgående post i de krævede felter. For Mediacom-kunder er disse oplysninger mail.mediacombb.net for både indgående og udgående felter. Klik på "Næste" for at fortsætte.

Trin 4

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og vælg "Udfør". Du føres nu tilbage til skærmen Internetkonti. Vælg "Egenskaber" fra højre side af skærmen Internetkonti.

Trin 5

Naviger til fanen Servere, og anbring et flueben i feltet "Min server kræver godkendelse." Vælg "Indstillinger", og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode.

Vælg fanen Avanceret. Indtast "465" for udgående post og "995" for indgående post i serverportområdet. Sæt et flueben i begge de sikre forbindelsesbokse.