Hvad er Microsoft Patch KB 890830?

Microsoft udsender regelmæssigt sikkerhedsopdateringer til Windows-operativsystemfamilien gennem programdownloads kendt som "patches". Når de downloades, installerer disse programmer dele af kode, der afhjælper softwarefejl eller sikkerhedssårbarheder. Windows udfører mange af disse opdateringer automatisk. Hver patch får en unik identifikationskode, der refererer til oplysninger om opdateringens art.

Beskrivelse

Microsoft Patch KB890830 er et "værktøj til fjernelse af skadelig software", der blev frigivet for at give en øjeblikkelig løsning til computere, der er inficeret med Blaster-, Sasser- og MyDoom-vira. Yderligere vira er blevet tilføjet gennem ugentlige opdateringer til programrettelser.

Fungere

Patchen er designet til at registrere, om filer installeret af en bestemt liste over vira findes på en computer eller ej. Hvis det opdages, fjerner programmet alle filer, der er relateret til disse vira. Når detekterings- og fjernelsesprocessen er afsluttet, vises en rapport, der viser, hvilke skadelige softwarefiler (hvis nogen) blev fjernet.

Versioner

KB890830 patch kan bruges til at kontrollere Windows 7, Vista, XP, 2000 og Server 2003 versioner af Microsoft Windows.

Installation

Når programfilen er downloadet, starter installationsprocessen ved at dobbeltklikke på installationsfilen.

Advarsler

Programmet er ikke beregnet til at erstatte ved hjælp af antivirus-software. 64-bit versioner af Windows kræver en anden version af den patch, der er tilgængelig, ved at følge et link, der findes på KB890830 patch download-siden. Computeradministratorer opfordres kraftigt til at læse dokument KB891716 (adgang til via netop nævnte link) inden installation af KB890830-patch i et virksomhedsnetværksmiljø.