Sådan konverteres almindelig surroundlyd til trådløs (8 trin)

Konvertering af almindelig Surround Sound til trådløs kræver et trådløst højttalersæt, der findes i elektronikforretninger. Dette gør det muligt for højttalere at blive placeret næsten hvor som helst i et rum, selvom konverteringen ikke resulterer i trådløse højttalere i definitionens strenge forstand. "Færre ledninger" kan være den bedre beskrivelse, da højttalerkabler stadig er nødvendige for at forbinde højttalerne til de trådløse sendere. Afhængigt af antallet af højttalere skal opsætningen af ​​de trådløse sendere tage mindre end en halv time.

Trin 1

Træk stikket ud af stikkontakten.

Trin 2

Skær højttalertråd i 12-tommer længder med 1/2 tommer isolering fjernet fra ledningerne i begge ender. To ledningslængder er nødvendige for hver højttaler, der tilsluttes en trådløs sender.

Trin 3

Tilslut højttalerkabler til stolperne på bagsiden af ​​lyd- / videomodtageren for hver trådløs højttaler. For eksempel er de bageste Surround Sound-højttalere typisk parret i et hjemmebiografsystem, der er konverteret til trådløs, så en 12-tommer højttalertrådslængde vil blive tilsluttet den venstre bageste kanal og den højre bageste kanal ved hjælp af den røde ledning til rød stolpe og den anden ledning til den sorte stolpe.

Trin 4

Fastgør de andre ender af ledningerne til en trådløs sender, der følger med sættet. Ledningerne forbinder bagsiden af ​​transmitterboksen med fjederklip, der løfter for at afsløre huller til ledningerne nedenunder.

Trin 5

Fastgør de mindre trådløse modtagerbokse til højttalerne ved hjælp af korte længder af højttalertråd og de samme forbindelsesmetoder som beskrevet i trin 4.

Trin 6

Anbring højttalerne på det ønskede sted, og tilslut de trådløse modtagere til en strømkilde.

Trin 7

Tilslut modtageren og de tilsluttede sendere til strømmen igen.

Tænd for modtageren, og indstil den til Surround Sound-tilstand for at teste de trådløse højttalere.