Sådan synkroniseres fotos til musik

Elementer, du har brug for

  • Windows Movie Maker eller

  • iMovie

  • Fotos, der skal synkroniseres

  • Musik, der skal synkroniseres

Synkronisering af fotos til musik hjælper dig med at skabe et mindeværdigt stykke medie, du kan se tilbage på og se fra tid til anden for at huske en særlig tur, begivenhed eller glade, nostalgiske minder fra fortiden. Afhængigt af om du bruger en Mac eller en pc, kan du enten gøre dette med Movie Maker eller iMovie. Windows Movie Maker er gratis at downloade, og iMovie leveres automatisk forudinstalleret på enhver Mac med iLife-pakken.

Windows Movie Maker

Åbn Windows Movie Maker, og klik på "Importer billeder" under menuen "Filmopgaver" i venstre side af skærmen. Hvis menuen ikke er til stede, skal du klikke på "Vis" -menuen og rulle ned for at klikke på "Opgaverude" for at åbne menuen. Vælg de billeder, du vil bruge, fra din harddisk eller eksterne lagerenhed, der er tilsluttet din computer.

Vælg de billedfiler, du vil importere til dit nye filmprojekt, ved at klikke på dem og trække dem på plads nederst på skærmen fra "Samlingen" midt på skærmen. Placer billederne i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises.

Klik på "Importer lyd eller musik" i menuen "Filmopgaver", og vælg den sang, du vil synkronisere dine billeder til. Klik på "Vis tidslinje" i den nederste menubjælke, og klik og træk musikfilen til sektionen "Lyd / musik" på tidslinjen.

Brug musen til at klikke og trække varigheden af ​​billederne langs tidslinjen, så hvert nye foto begynder ved det afsnit af den sang, du vil have det til.

Se videoen i højre side af vinduet, og fortsæt med at redigere, indtil fotos synkroniseres nøjagtigt, hvordan du vil have dem til sangen.

Apples iMovie

Åbn iMovie på din Apple-computer. Find den midterste menulinje, og klik på fotoikonet længst til højre. Dette bringer alle fotos i dit iPhoto-bibliotek op.

Klik på de fotos, du vil bruge i din video, en ad gangen, og træk dem op i projektsektionen i vinduet. Klik og træk dem i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises.

Føj musik til dit projekt ved at klikke på ikonet for musiknote for at hente dit iTunes-bibliotek. Vælg den sang, du vil bruge, og træk den ind i projektvinduet. Det vises som en grøn baggrund bag dine fotos.

Hold musen over fotos for at få et gult beslag op. Klik på siderne af de gule parenteser for at forkorte eller forlænge den tid, billedet viser under sangen, afhængigt af hvornår du vil have hvert billede til at dukke op i sammenhæng med sangen, der afspilles i baggrunden.

Se videoen ved at klikke på afspilningsikonet under projektvinduet og noter dig, hvor du vil redigere fotodisplayet i sammenhæng med musikken. Fortsæt med at redigere, indtil fotos i videoen er synkroniseret korrekt med musikken.