Sådan konverteres Smil til MP3

Det er nemt at konvertere en Smil (.smi) -fil til .mp3, men det kræver en lille monetær investering for at opgradere standard mediespilssoftware, såsom RealPlayer eller Quicktime, til den premiumversion med fuld kapacitet af disse softwaremærker.

Trin 1

Åbn Quicktime eller RealPlayer, og find den mulighed i menuen, der giver dig mulighed for at købe opgraderingen af ​​det nævnte program. F.eks. Er der i Quicktime mulighed for at vælge "Køb Quicktime Pro." Det koster omkring $ 20 for begge opgraderinger. Dette gør det muligt for mange funktioner i dit program, der ikke er aktiveret med de grundlæggende, gratis versioner.

Trin 2

Gå til "File", og vælg "Open File". Dette giver dig mulighed for at søge efter den .smi-fil, du vil åbne. Vælg filen, og klik på "Option".

Konverter filen. Hvad du i det væsentlige skal gøre, er at ændre filens egenskaber. I Quicktime skal du vælge "File" og derefter vælge "Export". Du bliver derefter spurgt, hvor du vil have filen til at eksportere til, og får mulighed for, hvilken slags filtype du vil have den til at eksportere den som. I rullemenuen skal du vælge "... til .mp3." Din fil konverterer sig selv gennem eksportprocessen, og du kan derefter åbne .mp3 i din .mp3-afspiller efter eget valg.