Sådan repareres en ikke-reagerende iPhone X-skærm

Sjældent kan ejere af en iPhone X opdage, at deres skærm ikke reagerer tilsyneladende tilfældigt, hvor swipes og kraner på skærmen enten ikke er registreret, eller de har en alvorlig forsinkelse, og der er en bemærkelsesværdig forsinkelse, før kontaktsamarbejdet afsluttes. Swipes og gestus pludselig har et stort lag, og kraner på skærmen tager enten øjeblikke til at gøre noget eller ignoreres helt.

Nogle gange fryser iPhone X-skærmen helt og bliver helt ubesvaret over for ethvert engagement med enheden.

Disse er sjældne problemer, men hvornår og hvis de sker for en bruger, er det forståeligt nok irriterende. Heldigvis er der en enkel løsning til rådighed, så hvis du opdager, at din iPhone X tilfældigt ikke reagerer, og skærmen ikke ser ud til at virke, kan du løse problemet ret hurtigt.

Før alt andet skal du sørge for, at din iPhone X-skærm er ren, og der er ikke nogen dårlig passende skærmbeskytter eller et tilfælde på enheden, der kan forhindre, at skærmen bliver berørt. Hvis du antager, at iPhone X-skærmen er ren, og der ikke er nogen obstruktion, er du i retten til den ikke-reagerende displayfejlfinding, som vi dækker her.

Så hvad er den bedste måde at løse en ikke-responsiv iPhone X med en frossen skærm på? Den gode gammeldags hårde genstart! Ja, med tvang genstart iPhone X vil få iPhone til at genstarte, og når den først er startet igen, skal enhederne vise og berøre interaktioner svare til alle input som forventet.

Sådan Fix Frozen / Unresponsive iPhone X Screen

Her er hvordan du hurtigt kan reparere en ikke-reagerende iPhone X ved at genstarte enheden, skal du sørge for at følge sekvensen nøjagtigt for at starte den tvungne genstart korrekt:

  1. Tryk på knappen Lydstyrke op og slip
  2. Tryk ned knappen Volume Down og slip
  3. Hold tænd / sluk-knappen til siden, indtil  Apple-logoet vises på skærmen, det kan tage ca. 10 sekunder eller deromkring
  4. Når du ser  Apple-logoet på skærmen, skal du slukke for strømknappen, og enheden starter som normalt

Når iPhone X støvler op igen, skal skærmen straks fungere som du ville forvente det. All berøring skal straks genkendes, og berør bevægelser, og swipes skal genkendes som normalt.

Det er ganske vist ikke muligt at genstarte en enhed, men det er ikke den mest elegante løsning, men da det virker (og da der ikke er nogen kendt anden løsning), og det tager ikke for lang tid, er det måske den bedste løsning til rådighed.

Næste: Opdater iOS på iPhone X

Når du har tvunget din iPhone X til at genstarte, skal du tage et øjeblik til at opdatere iOS til den nyeste version, eller i det mindste være sikker på, at din enhed er tilgængelig på den nyeste version.

  1. Sikkerhedskopiering af iPhone X, sikkerhedskopiering til iCloud er nemt, eller du kan sikkerhedskopiere til iTunes
  2. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Software Update"
  3. Hvis en iOS-softwareopdatering er tilgængelig, skal du downloade og installere den som sædvanlig

Installation af den nyeste version af iOS til iPhone X er vigtig, fordi hver softwareopdateringsfrigivelse er tilbøjelig til at indeholde fejlrettelser, hvoraf nogle kan afhjælpe problemet, der ikke reagerer på skærmen.

Hvorfor fryser iPhone X-skærmen eller bliver ikke reageret?

Det er ikke helt klart, hvorfor iPhone-skærmen kan blive uresponsiv til at røre ved, swipes, gestus og anden berøringsindgang tilsyneladende tilfældigt. Formentlig er det ikke-svarende skærmproblem softwarerelateret.

Interessant nok havde Apple for en tid siden udgivet en opdatering til iOS til iPhone X, der blev udgivet som iOS 11.1.2, som specifikt nævnt i udgivelsen noterer sig følgende:

"Løser et problem, hvor iPhone X-skærmen midlertidigt ikke reagerer for at røre efter et hurtigt temperaturfald"

Der er også forskellige rapporter online, at iPhone X-skærmen kan blive uresponsiv eller frossen, når enheden er i et koldt miljø. I disse situationer kan installationen af ​​iOS-opdateringer løse problemet.

Men skepticisme af temperatur er den eneste årsag til en ikke-reagerende skærm, fordi jeg personligt har oplevet det uresponsive skærmproblem på min egen iPhone X i et indendørs temperaturstyret miljø på en behagelig 72 grader, og mens du kører iOS 11.2.6.

Det er rimeligt sandsynligt, at iPhone X-skærmen lejlighedsvis fryser eller bliver uresponsiv på grund af et bestemt softwareproblem, uanset om det er en fejl i en bestemt app eller iOS selv, eller om nogle dæmoner kører i baggrunden og pludselig bruger for store ressourcer, der fører enheden at blive så langsom, at det ikke virker som frosset. Fordi skærmen bliver lydhør igen efter en hård genstart, er det fornuftigt.

Endelig er det værd at nævne, at fordi iPhone X er ret nyt, er enheden dækket under den almindelige Apple-garanti, og så hvis du oplever konstant frysning eller ubesvarede skærmproblemer, og ovenstående tips om opdatering af iOS og tvungen genstart ikke løser Problem for dig, kan du overveje at nå ud til en officiel Apple Support-kanal. Uresponsive skærmbilleder er ikke almindelige, men de er heller ikke helt sjældne, og et lignende problem er sket med iPhone 6s-modeller et stykke tid tilbage, så vel som lejlighedsvis på iPhone 7 og andre iPhones, som ofte også kræver en hård genstart, softwareopdatering eller selv en systemgendannelse.

Har disse tips hjulpet dig med at reparere din ikke-reagerende iPhone X-skærm? Har du en anden løsning til dette problem? Lad os vide din oplevelse i kommentarerne nedenfor.