Sådan tilføjes penge til Virgin Mobile

Virgin Mobile tilbyder en forudbetalt telefontjeneste, som kræver, at du indbetaler penge på kontoen for at betale for månedlige tjenester. Virgin Mobile tilbyder også flere metoder til at foretage denne betaling. Du kan foretage indbetalinger via deres hjemmeside, via din telefons webbrowser eller ved at købe et forudbetalt kort med kontanter.

Trin 1

Log ind på din Virgin Mobile online-kontoadministrator fra internettet. Klik på linket "Top-Up" i venstre side af skærmen. Du får mulighed for at tilføje penge til din konto med et kreditkort, PayPal eller et forudbetalt "Top-Up" -kort.

Trin 2

Tryk på “$” -knappen på din telefon, som findes på de fleste Virgin mobiltelefoner øverst på den cirkulære knap. Vælg "Top-Up" fra listen over muligheder. Du får de samme betalingsvalg, der vises på hjemmesiden.

Køb et top-up-kort fra en leverandør. Disse er bredt tilgængelige i dagligvarebutikker. Top-Up-kort findes i flere pålydende værdier og kan købes kontant, hvilket gør dem til den eneste måde at opretholde Virgin Mobile-tjenesten på, hvis du ikke har et kreditkort, betalingskort eller PayPal-konto. Butikken opkræver dog normalt et ekstra gebyr oven på kortets pålydende værdi.