Sådan finder du et mobilnummer gratis online

Det er svært at finde folk gennem deres mobiltelefonnumre online, især hvis du ikke vil betale for tjenesten. Der findes dog et antal online-websteder og søgemaskiner, der hjælper dig med at finde en persons cellenummer, som du kan prøve, før du betaler for dit svar.

Trin 1

Indtast personens navn eller adresse i din foretrukne søgemaskine. Lejlighedsvis kan du blive heldig og blive belønnet med et søgeresultat, der indeholder personens websted, der viser alle de oplysninger, du har brug for.

Trin 2

Besøg Abika-webstedet (se afsnittet ressourcer), og prøv et par af linkene til forskellige opslagswebsteder til mobiltelefoner. Vær opmærksom på, at mange af siderne vises gratis, men beder dig om at betale for information. De "gratis" sider har ofte betalt reklame, der tilbyder at finde de oplysninger, du ønsker - mod et gebyr. Pas på disse annoncer.

Trin 3

Prøv webstedet Telefonbøger (se afsnittet ressourcer). Indtast adressen eller navnet, og find ud af, om en mobiltelefon er knyttet til en af ​​dem.

Trin 4

Forsøg at finde et mobilnummer ved hjælp af webstedet Find mobiltelefonnumre (se afsnittet ressourcer). Igen skal du passe på de resultater, der tilbydes til en pris.

Indtast enten mobiltelefonnummeret (for at finde et navn ved hjælp af en "omvendt søgning") eller adressen og navnet (for at finde et mobilnummer ved hjælp af en "fremad søgning") i Cell Pages Free Cell Phone Directory (se referenceafsnittet) . Hvis der findes et resultat, skal du dog betale for det.