Sådan fjernes dit telefonnummer fra søgemaskiner

Med nutidens teknologi rejser internettet nogle problemer med hensyn til privatlivets fred. Du kan slå næsten hvad som helst op på enhver ved at skrive et telefonnummer i søgemaskiner som Google eller Yahoo! Du kan fjerne dit nummer fra søgemaskiner ved at udfylde en formular til fjernelse. Bemærk, at fjernelse af dit nummer fjerner ikke dine oplysninger fra andre sider på internettet eller andre omvendte nummeropslagswebsteder. Du bliver også nødt til at kontakte dem direkte for at få oplysninger fjernet.

Trin 1

Find formularen til fjernelse af data på søgemaskinens websted. Denne formular kan findes ved at udføre en søgning på dig selv og vælge det relevante link til at fjerne oplysningerne. Formularen til fjernelse af data kan også findes ved at vælge linket "Hjælp" under afsnittet "People Search". Klik på linket til hjælpemnet "Sådan fjernes min fortegnelse." Google og Yahoo! S formularer til fjernelse af data er angivet i referencerne.

Trin 2

Udfyld formularen ved at indtaste dit navn, som det vises i telefonbogsposten. Indtast din adresse, telefonnummer, og vælg årsagen til din fjernelse.

Indsend formularen for at behandle din fjernelse. Bemærk, at fjernelse af dine oplysninger ikke er øjeblikkelig. Det kan tage flere uger, før denne anmodning træder i kraft.