Sådan rives et pc-spil

Elementer, du har brug for

  • CD ROM

  • Alkohol 120% (eller tilsvarende rippeprogram)

Der er flere grunde til, at du måske vil rippe et pc-spil. At rippe et computerspil kan få spillet til at køre hurtigere på din pc; Det kan være en god idé at brænde dit spil på en backup-cd eller låne en vens spil for at prøve det, før du køber et af dine egne. At rippe et pc-spil er ret simpelt og tager kun et par minutter at udføre.

Download og installer Alkohol 120% eller et tilsvarende rippeprogram. Rippeprogrammer varierer afhængigt af softwaren; instruktionerne her er rettet mod at bruge alkohol 120%.

Åben alkohol 120%. Klik på Start-menulinjen. Gå til "Alle programmer." Søg på pop op-listen for Alkohol 120%.

Placer det spil, du vil rippe, på din cd-rom.

Når Alkohol 120% er åbnet, skal du klikke på "Billedfremstillingsguiden." Det er den første mulighed på venstre side.

Der vises et pop op-vindue fuld af muligheder. Kontroller, at det korrekte cd-rom-drev vises i afsnittet "DVD / CD-enhed". Læsehastighed skal indstilles til maksimum; dog kan du indstille det til en lavere hastighed for at garantere, at der ikke opstår rippefejl. Fjern markeringen af ​​"Spring over læsefejl." Klik derefter på "Næste".

"Vælg destinationsmappe" er det næste vindue, du skal udforske. Beslut, hvor du vil placere billedet af dit rippede pc-spil. Opret en ny mappe, hvis du ønsker det. Beslut i hvilket format du vil brænde billedet. ISO kan simpelthen afspilles på din computer med et virtuelt cd-rom-drev. Klik på "Start".

Vent cirka 15 minutter til spillet ripper på en ret hurtig computer.

Hold øje med en pop op-vindue på den originale skærm, der vises i Alkohol 120%. Nederst på skærmen vil du bemærke ordene "Virtuelt DVD / CD-drev." Højreklik på brevet under denne mulighed. Drevbogstavet kan variere afhængigt af, hvor mange medieenheder du har på din computer. Klik på "Mount image". Find den ISO-fil, du lige har rippet, og klik på "Åbn". Det vil nu være klar til at åbne direkte fra din computer.

Klik på din Start-menulinje. Åbn "Denne computer." Find det virtuelle drevbogstav. Dette er den samme, som kan findes i alkohol 120%. Dobbeltklik på det drev. Dit spil skal nu køre automatisk direkte fra din pc.