"GTA IV" Zombie Cheats

Grand Theft Auto IV, ofte kaldet GTA IV, er en populær titel i en lang række Grand Theft Auto-videospil. I det spiller du karakteren af ​​Niko Bellic, en tidligere soldat fra Østeuropa, da han beskæftiger sig med den kriminelle underverden Liberty City, der er modelleret efter New York. Spillet har også en online multiplayer-tilstand, og det er her spillere kan støde på eller endda blive zombier.

Origins of Zombies

Oprindelsen af ​​zombier i GTA IV stammer ikke fra en snydekode, men snarere fra indhold, der er specifikt for online multiplayer-funktionen i spillet. Det opstod fra en weekendbegivenhed på Xbox Live, som tillod spillere at spille udviklerne af GTA IV. Hver gang en spiller var i stand til at dræbe en af ​​spiludviklerens karakterer, modtog han "Let Sleeping Rockstars Lie" -præstationen. Dette forvandlede også spilleren til en zombie. Senere skete den samme hændelse i PlayStation 3-versionen af ​​spillet efter en begivenhed, der tillader spillere at spille spiludviklerne.

Marks of a Zombie

Den nemmeste måde at afgøre, om en spiller er en zombie, er at se, om de har en bestemt præstation, hvis de spiller på Xbox eller trofæ, hvis de spiller på en PlayStation 3. Navnet på præstationen eller trofæet er "Let Sleeping Rockstars Lie". Et andet tegn på en zombie er et tydeligt udseende. I spillet kan zombier have et gulligt rådnende kød, mens de har gule trusser på. Det er dog muligt for en spiller at være en zombie, mens den stadig opretholder et normalt udseende.

At blive en zombie

At blive en zombie indebærer at dræbe en spiller, der er inficeret med zombiesygdommen. Da de oprindelige spillere blev inficeret ved at dræbe spiludviklerens karakterer, spredes infektionen ved at dræbe en inficeret spiller. Hvis du har dræbt en zombie, vil præstationen eller trofæet "Let Sleeping Rockstars Lie" blive annonceret på din skærm. Dette betyder, at du nu er en zombie. Du kan nu få din karakter til at ligne en zombie, hvis du ønsker det.

Infektion af andre

Det er meget simpelt at inficere andre. Du skal tillade dig at blive dræbt af den spiller, du ønsker at inficere. Ligeledes, hvis du blot spiller GTA IV multiplayer-tilstand som sædvanlig, vil du inficere enhver spiller, der dræber din karakter, uanset om du havde tænkt dem det eller ej. På denne måde spreder infektionen sig konstant i en hurtig hastighed gennem onlineverdenen af ​​GTA IV.