Sådan bruges isbonden i DYRK! Glidere

Undskyld! Sliders er et brætspil og online spil udviklet af Hasbro til spillere fra 6 år og derover. I versionen af ​​brætspil glider spillerne deres udpegede farvede bønder ned ad et glat spor mod et mål i midten af ​​brættet oprettet fra koncentriske cirkler. Spillere forsøger at få deres brikker så tæt på midten af ​​målet som muligt for at optjene så mange point som muligt. Spillere kan prøve at slå andre spillers brikker væk fra målet for at forhindre, at andre spillere får point. Onlineversionen af ​​spillet følger det samme princip, men tilbyder bonusbonde, såsom isbonden, som har en speciel funktion - hvilket gør det elektroniske spor glat til hurtig glidning.

Indsæt Hasbro "Family Game Night" i din Sony PlayStation 3, Nintendo Wii eller Microsoft Xbox.

Vælg “DORRY! Sliders ”fra hovedmenuen. Indtast antallet af spillere, og få hver spiller til at vælge en farvet bonde. Gå tilbage til hovedmenuen. Tænd for “Battle Boxes” -indstillingen, så du kan hente en power-up, der vil gøre din bonde til en isbonde eller anden særlig bonde, når du smider den.

Brug isbonden 10 gange i løbet af spillet. Vind et specielt sølv "Ice Man" trofæ, som du kan vise i din virtuelle trofæ taske.