Vil du købe en Kindle Fire til en rabat? Sådan redder du $ 10 [Kun i dag]

Kindle Fire er den hotteste Android-tablet derude, og selv om det ikke er iPad 2, er det et varmt lille element, enten som en julegave eller bare en billig tablet til at gøre det mere slående om huset. For $ 199 er det svært at slå, men i dag kan du kun spare $ 10 gennem en særlig kampagne mellem Amazon og MasterCard, der bringer prisen til kun $ 189. Den eneste fangst er, at du har brug for et MasterCard kredit- eller betalingskort (tip: du kan oprette et MasterCard med PayPal direkte):

  • Gå til Amazon.com og klik på øverste højre banner, der siger "Gem $ 10"
  • Kopier kuponbesparelseskoden " 8C65VF3Y " som vist på næste skærmbillede
  • Tilføj Kindle Fire til din indkøbskurv og gå for at tjekke ud, er sikker på at betale med et MasterCard og bruge den kuponkode, du lige har fået

Tillykke med at du lige har fået en Kindle Fire til $ 189! Forsendelse til Kindle Fire er i øjeblikket omkring 2-3 dage, og Kindle Touch er omkring 3-5 dage. Ved at udnytte denne aftale får du endnu en bonus $ 10 rabatkupon til brug senere.

Teknisk set er $ 10 rabatkuponen gældende for enhver elektronik eller legetøjsordre over $ 100, så du kan bruge den på Kindle Touch eller en anden gadget julegave også. Den store ting at huske her er, at det er tidsfølsomt og kun i dag.