Sådan inviteres alle venner til en Facebook-begivenhed

Hvis du er vært for en online eller offline begivenhed, kan du bruge Facebook til at sprede budskabet om din begivenhed og sende online invitationer. Facebook giver dig mulighed for at oprette dine egne brugerdefinerede begivenheder inden for det sociale netværk. Du kan derefter invitere alle dine Facebook-venner til begivenheden ved hjælp af Facebooks venværktøjer. Du kan også invitere venner, der ikke er en del af Facebook, til at se begivenhedsoplysningerne, så længe du har dine venners e-mail-adresser.

Log ind på Facebook-webstedet.

Klik på "Begivenheder" i menuen til venstre på din "startside" på Facebook, og klik derefter på knappen "Opret en begivenhed" øverst på siden.

Indtast oplysninger om dit arrangement i onlineformularen.

Klik på knappen "Vælg gæster". Dette viser alle dine Facebook-venner i et nyt vindue.

Marker afkrydsningsfeltet ud for hver ven, du vil invitere.

Indtast e-mail-adressen til enhver ven, der ikke har en Facebook-konto, i tekstfeltet "Inviter via e-mail-adresse". Du kan skrive mere end en e-mail-adresse her, hvis du adskiller hver med et komma. Dette sender en e-mail med alle oplysninger om begivenheden. Dette kræver ikke, at personen logger ind eller opretter en konto for at se disse oplysninger.

Klik på knappen "Gem og luk".

Klik på knappen "Opret begivenhed" for at gemme din begivenhed og sende invitationer til alle de Facebook- og e-mail-kontakter, du har angivet i din invitation.