Sådan tilsluttes min computer inde i tårnet

Når du bygger en computer, når du et punkt, hvor alle komponenter som bundkort, RAM, harddiske osv. Er i computertårnet, men de skal forbindes sammen. De største bekymringer, når du tilslutter computeren indvendigt, er at sikre, at strømforsyningen er tilsluttet alt, hvad der har brug for strøm, og at sikre, at alle komponenter er forbundet til bundkortet.

Trin 1

Tilslut fans til bundkortet. Der er normalt en ventilator til afkøling af CPU'en samt en eller to på sagen. Se bundkortets manual for den specifikke placering, men blæserstikkene er normalt i den generelle nærhed af CPU'en (som er under kølelegemet / blæserenheden). Stikkene kan kun gå på en måde.

Trin 2

Tilslut harddisk (er) og diskdrev (er) til bundkortet. Hvis du bruger IDE-harddiske og diskdrev, skal du tilslutte et IDE-kabel fra den primære IDE til harddisken. Tilslut sekundær IDE til diskdrev. Hvis du har mere end en harddisk, skal du bruge IDE Y-kablet (har to IDE-stik i den ene ende). Hvis du bruger SATA-drev, skal du blot slutte SATA-kablerne fra bundkortet til bagsiden af ​​drevene.

Trin 3

Tilslut kablerne til bundkortet. Case-ledningerne går i nederste højre hjørne af bundkortet. Der henvises til motheboard-manualen for nøjagtig ledningsføring, da stikplaceringerne kan variere afhængigt af bundkortets mærke.

Trin 4

Tilslut eventuelle perifere kabler til bundkortet. Computeren kan have yderligere USB-porte, eller diskdrevet kan have et lydkabel, der skal tilsluttes. Stikkene til USB-porte er normalt langs bundkanten af ​​bundkortet, ligesom lydstikket til diskdrevet. Bundkortmanualen kan give dig nøjagtige placeringer.

Sådan tilsluttes min computer inde i tårnet

Tilslut strømforsyningen til bundkortet og drev. Der skal være et 20-ben stort, rektangulært stik, der kan sættes i bundkortet. Stikkets placering er normalt i øverste højre hjørne, men dette kan variere mellem mærker. Sørg også for at forbinde yderligere stik, der er specifikke for CPU'en. Nogle CPU'er har et ekstra firestiftsstik, der kan gå ud for 20-bensstikket eller i nærheden af ​​CPU'en. Dette afhænger af den CPU, der bruges. Sæt også SATA- eller Molex-strømstikkene bag på drevet. Molex-stikkene er hvide og rektangulære. SATA-strømkabler er sorte og brede, men tynde. Nogle grafikkort kræver også et strømstik med seks ben.