Kudos 2 snyderi

"Kudos 2" er et livssimuleringsspil, hvor du opretter et 20-årigt alter ego og bestemmer hans livsvej, afbalancerer skole og socialt liv. Med evnen til kun at vælge en ekstra aktivitet om dagen, kan det være en udfordring at sikre, at dit alter ego er rent, glad og ansat. Men vær ikke bekymret: Den enkle, menustyrede gameplay gør snyderi til et simpelt spørgsmål om at tilpasse koden.

Forøg startpengene

Alter egoet starter med kun et par dollars til hans navn. Dette kan løses ved at ændre startattributterne. Gå til "Kudos 2" -filen på computeren; det er normalt under "C: /." Klik på "Data" -filen og derefter på tekstdokumentet "Config." Et tekstdokument kommer op. Kig efter "GV_startingcash = 120.00." Skift nummeret til hvad du vil for at øge din karakter start bankkonto. Gem filen.

Maksimer penge

Under spillet er der en række forskellige ting at købe og sælge. Som i det virkelige liv er brugte varer mindre værd. Du skal bruge Microsoft Excel til at læse spilfilen til dette snyderi, som giver spillerne mulighed for at gøre ethvert element til en værdifuld samlerobjekt. Start med at klikke på "Kudos 2" -spilfilen på computeren. Klik derefter på "Data", derefter "Simuleringer", og åbn filen "assets.cvs". En Excel-tabel vises. Find kolonnen "I" mærket "Videresælg procent". Vælg en relativt dyr genstand som en bil. Skift videresalgsprocenten til et højt tal som 1000. Gem. En vare kan nu sælges for 1000 gange dens oprindelige værdi.

Lavere pris på varer

I stedet for at multiplicere det beløb, som karakteren har, skaber dette snyderi et enormt salg. Manipuler prisen på varerne ved at gå til "data \ simulation \ assets.cvs." Find kolonne "D." Kolonne D angiver navnene på alle elementerne. Nummeret i kolonne "J", mærket "Køb", er prisen på hver vare. Uanset hvilket antal der er anbragt i kolonne "J" vil for hver række ændre, hvor meget elementet, der er anført i række "D", koster i spillet.

Skift humør

Din karakters humør påvirker alt i spillet. Og at miste en ven er en af ​​de hurtigste måder at miste tillid og føle sig nede i lossepladserne. Dette snyderi forhindrer karakteren i at falde i depression. Gå til "Kudos 2" -mappen og derefter til "data \ simulation \ scripts" -mappen. Find scriptet "lost_a_friend". Det vil have følgende:

ApplyEffect (ensomhed, 0,1, _LONELINESS_DEGRADE, mistet en ven); ApplyEffect (lykke, -0.15, _HAPPINESS_DEGRADE, mistet en ven); ApplyEffect (tillid, -0.12, _CONFIDENCE_DEGRADE, mistet en ven); ApplyEffect (kudos, -0.06, _KUDOS_DEGRADE, mistede en ven);

Det andet tal på listen måler, hvor hurtigt tegnet genvinder attributten. Jo højere tallet er, jo langsommere genvinder følelsen. Skift det negative tal til en lille brøkdel som .01 for at gendanne positive følelser hurtigt.

Gratis tur

Omkostningerne ved at gå på arbejde hver dag kan tilføje. For at gøre lange pendler mere overkommelige, prøv dette. Åbn "Kudos 2" "data \ simulation" bibliotek. Åbn derefter filen "commute.csv". De første tre variabler efter .ogg filnavn er: maksimal afstand, du kan bruge denne transportmetode, det beløb, der opkræves pr. kilometer rejse, det mindste opkrævede for denne transportmetode. Skift de to andet tal for at billigere billetprisen. For eksempel kan du ændre det opkrævede beløb pr. Mil til nul og det mindste opkrævet til nul, og tegnet får en gratis tur.