Forhåndsvisning af filer i papirkurven med Quick Look for Mac

Har du nogensinde bemærket, at når en fil er i papirkurven, kan du ikke åbne den eller se den? Hvis du forsøger at åbne eller bruge et emne, der er inde i papirkurven i Mac OS X, får du en dialogvarsel, der siger "Dokumentets navn" kan ikke åbnes, fordi det er i papirkurven. For at bruge dette element skal du først trække det ud af papirkurven. "


Dette giver selvfølgelig en vis fornuft, da papirkurven ikke er beregnet til at være et sted at gemme filer. Det er her, hvor du fjerner filer, og ved at have denne begrænsning kan det forhindre uheld at arbejde på en fil, der er ved at blive slettet. Hvor denne manglende evne til at åbne filer i papirkurven bliver et problem er, når du bekræfter, at en fil i Papirkurven er, hvad du rent faktisk vil slette. Heldigvis er der en enkel måde at gøre det uden at flytte en fil fra papirkurven ... Quick Look.

Quick Look er, er hurtig preview-funktionen indbygget i Mac OS X Finder, tilgængelig ved at vælge en fil eller en mappe og derefter trykke på mellemrumstasten eller Command + Y

I dette tilfælde skal du for eksempel forhåndsvise en fil i papirkurven uden at skulle flytte den. Du skal bare åbne papirkurven som sædvanlig, vælge filen og derefter trykke på mellemrumstasten for at forhåndsvise filen.

Quick Look-forhåndsvisning giver dig mulighed for at tjekke filen, men du behøver ikke længere at trække filer fra papirkurven for at se, hvad filen er (eller ikke).

Sammenlign dette for at forsøge at åbne filen i papirkurven på Mac, der viser fejlmeddelelsen:

Hvis du i øvrigt har sendt filen til den digitale dumpster, kan du fortryde flytning af en fil til papirkurven med undo kommandoen.

Dette er et simpelt trick, der er baseret på, hvordan Quick Look fungerer næsten alle andre steder i Mac OS X, men det er især nyttigt for papirkurven, og når du rydder op på en Mac eller tømmer Papirkurven og vil bekræfte, at filerne er hvad du tror, ​​de er.