Sådan spiller du gratis Pokemon-spil på en computer

At være Nintendo's intellektuelle ejendom, kan kopier af Nintendo-udviklede Pokémon-spil ikke reproduceres eller overføres til nogen uautoriseret konsol eller computer. Enhver ulovlig kopi af spillet eller dets karakterer kan resultere i sagsanlæg, men Nintendo har tilladt en håndfuld brugeroprettet indhold og Pokemon-spil at eksistere online. Disse spil mangler nogle af de funktioner og dybde, som de håndholdte spil har, men online-spil er gratis at spille.

Spil minispil, der indeholder Pokemon-karakter

Besøg webstedet 1888 gratis online spil for at spille minispil, der indeholder Pokemon-tegn (se Ressourcer).

Klik på et af de seks minispil, der interesserer dig. Brug ikke filtrene på siden af ​​skærmen. Dette vil medføre, at listen mister "Pokemon Games" -filteret og inkluderer alle de spil, der er relateret til dit valg, inklusive dem, der ikke er Pokemon-minispil.

Gennemgå instruktionerne til det mini-spil, du har valgt. De fleste af dem har en instruktionsfane i hovedmenuen, der forklarer, hvordan man spiller hvert spil.

Spil fulde brugeroprettede Pokemon-spil

Besøg Pokemon Omega eller Pokemon Battle Arena websteder (se Ressourcer). Alle tre har gratis at spille Pokemon-spil online. Begge sider kræver, at brugerne registrerer sig, før de downloader spilklienten. Pokemon Omega opdaterer konsekvent spillet med nye placeringer og Pokemon til spillerne.

Download og installer spilklienten. Installationsprogrammet er ikke særlig stort og det tager kun et par minutter at downloade det.

Kør det spil, du har installeret. Du bliver bedt om at logge ind med den konto, du oprettede på foraene for at få adgang til indholdet af selve spillet.