iPhone "Kan ikke tage foto" fordi ikke nok opbevaring? Midlertidig arbejdsløshed tager et par flere billeder

Næsten alle iPhone-ejere, der bruger deres enhed som kamera, vil uundgåeligt få "Kan ikke tage foto - Der er ikke nok ledig plads til at tage et billede." Advarsel på et tidspunkt, der angiver, at deres iPhone er så fuld af ting, at der ikke er plads for yderligere billeder. Selvom det er rigtigt, at enheden er fuld, og at Camera app ikke længere fungerer, før noget lager er frigjort, kan du næsten altid bruge en løsning til at fortsætte med at tage billeder alligevel, i det mindste i et stykke tid. Du kan endda få et par dusin flere billeder ud af dette og i en klemme, der kan være forskellen i at opfange et vigtigt øjeblik eller ej.

Dette er virkelig en simpel to-trins proces, så næste gang du ser den irriterende advarsel på iPhone, kan du som regel fortsætte med at tage billeder i et øjeblik med dette enkle trick.

1: Se "Kan ikke tage foto" advarsel? Forlad standardkameraet

Det første, du skal gøre, er at forlade kamera-appen, når du ser denne advarselsmeddelelse. Det betyder, at hvis du skyder fra låseskærmkameraet, så bliver du nødt til at opgive det midlertidigt.

2: Brug en tredjeparts kameraapp

Du skal have en tredjeparts kameraapp installeret på iPhone, fordi du ikke kan få en fra App Store, hvis iOS-enhedens opbevaring er fuld. Så bare have en praktisk på iPhone til at begynde med, som mange mennesker gør. Dette kunne være Instagram, Snapseed, Afterlight, næsten enhver tredjeparts foto app med kamera support skal fungere.

I dette eksempel bruger vi AfterLight til at fortsætte med at tage billeder, når kameraprogrammet fortæller dig, at alt er for fyldt til flere billeder. Bare start appen og fortsæt med at skyde billeder, det virker næsten altid.

Brug af en app som Afterlight eller Snapseed vil holde de ekstra billeder gemt på enheden, mens du bruger en app som Instagram eller VSCO for at fortsætte med at tage billeder, sætter dem online i stedet (forudsat at du selv har en internetforbindelse).

Hvor mange flere billeder kan du rent faktisk tage med denne løsning?

Selvfølgelig er det næste spørgsmål, hvor mange billeder kan du faktisk tage ved hjælp af dette trick, men svaret er ikke helt klart. Det afhænger sandsynligvis af, hvilke andre apps du har på iPhone, og hvad slags caches, midlertidige filer og "Andet" rum er også gemt på enheden, selvom der også kan være andre faktorer i spil. Men du bør være i stand til at tage mindst et par flere skud.

Interessant vil du bemærke, at efter at have taget en håndfuld billeder med dette trick, starter iPhone appen "Rengøring" -processen, hvilket får IOS til at gennemgå forskellige apps installeret på telefonen og rydde midlertidige filer og andre caches fri op lidt plads fra hver. Dette alene kan nogle gange genoprette et par hundrede megabyte, hvilket kunne være nok til, at flere snesevis af yderligere fotos skal tages. Men selv efter at "Rengøring" -opgaven er færdig, kan du ofte stadig tage flere billeder, så længe du bruger det tredjeparts apps-kamera. I en simpel test gik jeg igennem med dette, jeg kunne tage 153 ekstra billeder (det er 600MB billeder med 4mb hver!) Bare ved at bruge Afterlight-kameraet, når standardkameraappen fortalte mig, at det var for fuld til at tage flere billeder - Det er ret vigtigt, men jeg havde også en masse cache junk i en række apps, som iOS kunne genvinde ved hjælp af det indbyggede oprydningsopgaver. Dine resultater varierer, sandsynligvis betydeligt.

Dette er selvfølgelig en quirky løsning, der kun bør anvendes i begrænsede situationer og ikke påberåbes stærkt, men det skal fungere i mindst en lille stund, indtil du i sidste ende kan sikkerhedskopiere og rydde op i rummet. I sidste ende hvor mange kilometer du vil komme ud af dette vil være afhængig af en række faktorer, så brug det sparsomt og ikke stole på det, men det er helt sikkert rart at have som en mulighed for sidste udvej. Så næste gang du løber ind i meddelelsen "Kan ikke tage billeder", skal du prøve det. Det skal fungere for i det mindste at tage en håndfuld ekstra billeder, muligvis få dig igennem længe nok, indtil du kan komme til en computer for at udføre en billeddump, backup og korrekt oprydning af lagerplads.

Og ja, du kan altid vælge at bruge en app som Instagram eller VSCO til at uploade billederne med det samme til deres respektive tjenester, det vil også fungere, hvis du er i mobilmodtagelse eller på wi-fi og ikke har noget imod billederne går til internettet. Ellers skal du følge de traditionelle trin for hurtigt at rydde op på plads fra enheden, f.eks. At slette ubrugelige apps, gamle videoer, musik og andre ting, du ikke længere har brug for. I sidstnævnte tilfælde skal du bare spørge dig selv, hvad der er vigtigere, en app du kan downloade eller et billede af et øjeblik, der sker en gang? Jeg vil sige slette appen og tage billederne i stedet.