Sådan returneres uønsket post til afsenderen

Uønsket mail er ikke kun besvær at tackle. Det er også dårligt for miljøet, fordi det spilder papir og gas ved at lade posthuset levere det til dit hjem eller kontor. For at gøre tingene værre indeholder junk mail ofte personlige oplysninger, der kan åbne dig for identitetstyveri, hvis den bliver stjålet. Mens du bare kan makulere uønsket mail, efter at du har modtaget den, er det en af ​​måderne at forhindre, at det sendes tilbage til afsenderen forhåbentlig reducerer mængden af ​​uønsket mail, du modtager.

Hvorfor returnere uønsket mail?

Mens rapporterne varierer, sværger nogle mennesker, at det ved at bruge USPS-indstillingerne til at vende tilbage til afsenderen med junk mail reducer mængden af ​​uønsket mail, du modtager i fremtiden. Selvom nogle mennesker siger, at kreditkortselskaber og andre institutioner, der sender junk mail, er for stædige til at stoppe med at sende specialtilbud og anden uopfordret junk mail, som du ikke har tilmeldt dig, kræver det, at virksomheden sender den til at betale for returnere porto, så du i det mindste giver dem en økonomisk grund til at stoppe med at sende uønsket mail.

Vend tilbage til afsender: uønsket mail

Der er to måder at returnere din junk mail til afsenderen. Den første er at bruge en "afvist: vende tilbage til afsenderen"stempel (eller skriv bare disse nøjagtige ord) på konvolutten til din junk mail, så snart du får den. Dette vil resultere i, at posthuset sender brevet tilbage til det firma, der sendte det.

Alternativt kan du Brug virksomhedens svar-mail kuverter inkluderet i dit forudgodkendte tilbud eller anden uønsket mail. Virksomheden skal betale for, at disse konvolutter leveres tilbage til dem. Sæt bare hele tilbuddet (udfyld ikke nogen oplysninger inden du gør dette) i konvolutten og send det tilbage. Hvis du vil øge det beløb, som virksomheden skal betale for svarkonvolutten, kan du endda tilføje strimlet papir fra anden uønsket mail, du har modtaget.

Du kan vælg at tilføje en note indvendigt eller udvendigt i forretningskonvolutten for at fortælle virksomheden, at du ikke ønsker at modtage deres uopfordrede tilbud, men dette vil sandsynligvis ikke reducere sandsynligheden for, at de tager dig ud af listen, og de får sandsynligvis antydning til begge måder.

Andre muligheder for uønsket post

At sende mail tilbage til afsenderen er ikke den eneste mulighed for at forsøge at reducere mængden af ​​uønsket mail, du modtager. Du kan også prøve at registrere dig online hos Direct Marketing Association, eller DMA, for at reducere uønsket mail sendt til dit hjem, da dette fjerner dig fra mange postlister.

Du kan også registrere dig hos Valassis online eller ved at ringe til 1-800-437-0479. Valassis sender mange af de cirkulærer, der sendes hjem. Denne registrering skal fjerne dig fra deres liste i fem år, men du bliver nødt til at tilmelde dig igen efter fem år, eller når du flytter.

Tilmeld dig online med Katalogvalg for at reducere antallet af uopfordrede kataloger, du modtager. Hvis du fortsætter med at modtage kataloger, skal du muligvis ringe til det specifikke firma, der sendte kataloget og anmode om at blive fjernet fra deres liste. På samme måde kan du kontakte specifikke virksomheder, der sender dig uønsket mail for at anmode om at blive fjernet fra deres liste. Du kan også ringe til kreditrapporteringsselskaber på (888) 5-OPT-OUT for at bede dem om at stoppe med at give dine oplysninger til banker og kreditkortselskaber, hvilket reducerer antallet af forhåndsgodkendte kreditkorttilbud, du får.