Sådan gemmes spil på SNES Classic fra hvor som helst, når som helst

Hvis du har formået at få hænderne på den eftertragtede SNES Classic Edition, er du sandsynligvis interesseret i at lære, hvordan det nye valgfrie opsætningsbesparelsessystem fungerer. Suspend Points giver dig mulighed for at gemme et hvilket som helst spil, hvor som helst, når som helst, i stedet for kun på et dedikeret sparepunkt eller ved at bruge menuerne i spillet på Super Nintendo-spil. På SNES Classic er suspenderede point meget som gemte stater på en emulator, så hvis du har erfaring med dem, bør det være ret kendt for dig.

At gemme hvor som helst i et hvilket som helst spil på SNES Classic Edition med Suspend Points er super nemt, men det kan måske virke lidt modintuitivt i starten, fordi det afhænger af at bruge systemets nulstillingsknap. Vi undersøger, hvordan dette system fungerer for at gemme spil fra bogstaveligt sted hvor som helst i et spil, og også hvordan man genoptager de gemte spil på Super Nintendo Classic.

Sådan gemmes spil på SNES Classic fra hvor som helst

  1. Er du her, hvor du vil gemme i SNES-spillet? Godt, lad os antage, at du har et spil åbent og vil gemme fremskridtet præcis, hvor du er
  2. Tryk på "RESET" knappen SNES Classic-konsollen
  3. Du vil blive placeret tilbage på hovedmenuen SNES Classic, nu skal du trykke på DOWN-knappen på controllerens pude for at få adgang til listen over suspenderingspunkter
  4. Når listen med suspenderingspunkter er synlig, skal du trykke på knappen Y for at gemme det aktuelle spil fremskridt i et af stoppunktsporerne

Hvert enkelt spil giver mulighed for op til fire suspendere point for at gemme til hvert spil, så du kan have flere spil fremskridt punkter, eller flere mennesker kan hver især have deres eget spil suspendere punkt for at genoptage og gemme til.

Gemme fra hvor som helst er særligt stor i hårde spil før et særligt udfordrende aspekt, og RPG-fans vil utvivlsomt bruge og nyde de gemte steder, hvor man sparer.

Det føles ganske vist lidt underligt at ramme "Reset" -knappen på en konsol, når du vil gemme, men det er bare, hvordan Suspend Point-systemet fungerer på SNES Classic. Fra nu af skal du trykke på Nulstil-knappen, der ser ikke ud til at være en måde at starte suspension-processen fra SNES Classic-controlleren alene.

Sådan genoptages gemte spil på SNES Classic

Du kan genoptage et spil fra et suspenderingspunkt ved at vælge spillet fra SNES Classic hovedmenuen og derefter trykke retningen ned igen.

Nu skal du blot navigere til suspenderingspunktet og trykke på Y for at genoptage spillet ved det nøjagtige punkt, du slap af og tidligere havde gemt spillet.

Hav det sjovt at spille disse Super Nintendo klassikere! Og hvis du ikke kan få dine hænder på en eftertragtet SNES Classic, vil du opdage, at OpenEMU på Mac er en fantastisk emulator med SNES-support, og du kan gennemse andre emulatorposter her, hvis emnet interesserer dig. Glædeligt spil.