iPhone 6s lukker uventet ned? Apple kunne have en løsning!

Har din iPhone 6s tilfældigt lukket sig selv uden nogen indlysende årsag? Det sker typisk, når iPhone 6'erne stadig har batteristrøm til rådighed, men enheden dør og nedbringer alligevel. Hvis dette er sket med din iPhone 6s, skyldes det muligvis et batterifejl, og Apple kan udskifte det gratis.


For at afgøre, om din iPhone 6s er berettiget til udskiftning af gratis batterier, skal du finde serienummeret til enhederne og derefter køre det gennem en Apple-hjemmeside til "iPhone 6s-programmet for uventede lukkede problemer", her er hvad du vil have at gøre:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone og derefter gå til "Generelt" og "Om" for at finde serienummeret til iPhone 6'erne (du kan også få iPhone serienummer fra iTunes)
  2. Gå til https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/ og indtast serienummeret på iPhone for at kontrollere adgangen

Hvis iPhone 6s serienummer matcher det område, der vides at indeholde defekte batterier, kan du sende din iPhone 6s til Apple for en gratis reparation. Du kan også tage iPhone til en Apple Store, eller til en autoriseret forhandler eller værksted for udskiftning af batteriet.

Apple har typisk en hurtig vendingstid til at sende i en defekt iPhone til reparation, så hvis dit serienummer falder ind i rækken, er det en god ide at sende enheden til udskiftning af batteriet, selvom du endnu ikke har oplevet en tilfældig nedlukning eller Enheden slår tilfældigt ud.

Husk, at dette specifikke program er begrænset til iPhone 6s og et specifikt udvalg af serienumre. Hvis din iPhone eller iPad af en anden model viser lignende adfærd, tilfældigt slukker, skal du følge denne fejlfindingsvejledning for at se, om du kan afhjælpe problemet selv, og hvis det fejler, kan det være en god ide at kontakte Apple Support.