Hvordan man tegner husplaner på Autocad

AutoCAD er et computerstøttet designprogram, du kan bruge til at udarbejde planer for et hjem. Det store sæt funktioner er let at gå tabt i, hvis du ikke har noget med enten design til hjemmet eller AutoCAD. Af denne grund er det en god ide at tegne dit hjem design på en af ​​de flere gratis web-applets lavet til dette formål. Når du har groft udrettet designet, skal du genskabe det i AutoCAD ved hjælp af den samme grundlæggende proces, som du brugte til webapplet: Design huset fra de største til de mindste komponenter, dvs. fra husets udvendige til rumgrænser og på mindre genstande.

Åbn AutoCAD, og ​​opret omridset af husets udvendige: Klik på fanen "Hjem", og klik derefter på knappen "Tegn" i panelet "Rektangel".

Klik nær det øverste venstre hjørne af tegningsvinduet, og træk mod det nederste højre hjørne. Slip musen for at færdiggøre rektanglet.

Definer de øverste visninger af vægge, begyndende med at klikke på rektangelværktøjet igen. Klik og træk inde i husets omrids for at definere vægge, der adskiller husets værelser. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du vil definere dine værelser, skal du tegne et enkelt rektangel, der deler husets omrids gennem dets vandrette centrum. Sørg for, at rektangelens længde udvider den fulde bredde af husets omrids, og at dens bredde er så lille som muligt.

Tegn grundplanen for møbler. Når du har defineret grænserne for hvert rum, skal du anvende rektangelværktøjet for at definere de største møbler inde i hvert rum. Tegn f.eks. Rektangler til senge, sofaer og kommoder. For at dimensionere disse objekter korrekt skal du relatere deres største dimensioner til rummets største dimension. For eksempel vil en plausibel længde for en seng være et sted mellem en fjerdedel og halvdelen af ​​rummets længde. Størr sengens bredde på samme måde, undtagen baser den på sengens længde, ikke rummet. Du kan også få størrelsesideer ved hjælp af en af ​​de webappletter, der er anført i dette ressourceafsnit.

Tilføj rektangler for hvert resterende emne, du vil have i huset, og arbejd fra det største til det mindste. Begynd at visualisere dit hjem i tre dimensioner: Indtast "Orbit" ved kommandoprompten nederst på skærmen. Klik og træk let op og til venstre. Dette flytter dit synspunkt til et, der viser husets tre dimensioner, når du først har lavet hjemmet 3-D i næste trin.

Klik på en af ​​husets vægge for at vælge den, og indtast derefter "Ekstrudere" på kommandolinjen. Denne kommando udvider 2-D overflader til 3-D objekter. Størr væggen til en højde, du ønsker, og klik derefter for at afslutte ekstruderingen. Gentag dette trin for hvert rektangel, du tegnede, for at gøre huset fuldt 3D.

Fuldfør din husplan ved at se den med skygge: Vælg elementet "3D Realistisk" på rullelisten "Vis" i panelet "Vis".