Opdag FlashBack Malware i Mac OS X på den nemme måde

Opdatering: Apple har udgivet en officiel opdatering, der fjerner Flashback med en softwareopdatering. Download de nyeste Java-opdateringer fra OS X Software Update-panelet for automatisk at fjerne Flashback trojan malware.

En ny applikation er blevet frigivet, hvilket gør det nemt at kontrollere en Mac til Flashback-malware-infektionen, som at klikke på en knap. Dette er en stor hjælp til at hjælpe mindre tech savvy mennesker til at tjekke deres Mac'er, men hvis du følger os, har du sikkert allerede tjekket for Flashback-trojanen ved hjælp af den manuelle Terminal-metode. Denne nye applikationsbaserede detekteringsmetode er meget ikke-teknologisk og er kun en to-trins proces:

  1. Download FlashbackChekcer fra Github
  2. Udpak og kør FlashbackChecker-applikationen, og klik på den gigantiske "Check for Flashback Infection" -knap

Hvis "Ingen tegn på infektion blev fundet", vises meddelelsen, at du er sikker, og chancerne er ekstraordinært gode, så du ikke får infektionen. Hvis du ser en meddelelse om "Mulig problem", kan du have malware, selv om dette er yderst sjældent, og vi har ikke hørt om en enkelt bekræftet sag i vores betydelige læserskab.

Bare fordi du ikke har infektionen, betyder det ikke, at du skal blive selvtilfreds. Sørg for at opdatere til de nyeste versioner af Java til OS X, og gå ikke glip af vores indlæg på otte enkle tips til beskyttelse af en Mac mod virus, trojanere og malware. En lille forebyggelse går langt.

Tak for tippet Scott