Sådan får du adgang til slettede tekstbeskeder

At miste dine sms-beskeder kan være en frustrerende oplevelse, men hvis du har et SIM-kort, skal du vide, at dine beskeder ikke går tabt for evigt. Dette hukommelseskort sikkerhedskopierer dine personlige oplysninger, selvom du ikke kan få adgang til det på din telefon. En SIM-kortlæser - tilgængelig hos de fleste elektroniske forhandlere eller trådløse operatører - giver dig mulighed for at hente de slettede meddelelser.

Trin 1

Download og installer SIM-kortlæsersoftwaren. Gem softwaren i en mappe på din computers harddisk. Lad din computer genstarte.

Trin 2

Vend din mobiltelefon. Fjern beskyttelsesdækslet. Tag batteriet og SIM-kortet ud; SIM-kortet er en mikrochip placeret i hjørnet. Løft det op med fingerneglen for at fjerne det.

Trin 3

Indsæt SIM-kortet i SIM-kortlæseren USB. Indsæt USB i en tilgængelig port på din computer.

Trin 4

Vent til din computer registrerer enheden. Klik på meddelelsen "Ny hardwareenhed fundet" for at installere komponenterne.

Dobbeltklik på softwareikonet. Vent til softwaren læser dit SIM-kort og henter beskederne. Klik på "Arkiver" for at gemme beskederne tilbage på din telefon.