Microsofts Vision of the Future: Alt er Touch [Video]

Microsoft har udtalt denne interessante konceptvideo for at demonstrere, hvad de mener fremtiden for computing vil være som. IPad-indflydelsen er klar, og kort sagt er alt et touch screen eller en tablet, komplet med hologrammer og andre ting, der ligner de tilhører en sci-fi-film. Den bedste del? Der er heller ikke noget af det grimme bånd-brugerinterface! Microsoft beskriver videoen som følger:

Se, hvordan fremtidig teknologi vil hjælpe folk med at gøre bedre brug af deres tid, fokusere deres opmærksomhed og styrke relationerne samtidig med at de bliver færdige på arbejde, hjemme og på farten.

Du skal give det til Microsoft for at tænke ud af boksen her. Formentlig er Windows 8 det første skridt i denne touch-alt retning af aktive fliser og et helt nyt brugergrænseflade. Du kan få et eksempel på det nu ved at installere Windows 8 i VMWare eller VirtualBox lige på din Mac. Udviklerens forhåndsvisning er gratis i beta, selvom det er ret kedeligt uden en berøringsskærm.

Det ser godt ud, men indtil de sender ægte iPad-konkurrenter, der kører et OS bagt i Redmond, betragter dette som en rent teoretisk del af fremtiden.

Video og flere skærmbilleder er nedenfor: