OS X El Capitan Developer Beta 8 og Offentlig Beta 6 Udgivet

Apple har udgivet to nye beta-bygger af OS X El Capitan, Developer Beta 8 til dem, der er registreret i det officielle Mac Developer Program, og Public Beta 6 til Mac-brugere i Public Beta-testprogrammet. De nye bygninger ankommer henholdsvis 15A279b og 15A279d.


Opdateringen fokuserer sandsynligvis på fejlrettelser og forbedringer, selvom der ikke er nævnt nogen specifikke ændringer i App Store-udgivelsesnoterne. Det anbefales blot at opdatere opdateringen for alle Mac-brugere, der kører de tidligere El Capitan-versioner.

Mac-brugere, der deltager i beta-programmerne til OS X 10.11, kan finde de seneste opdateringer, der er tilgængelige nu, fra Mac App Store-software-mekanismen.

Hvis fanen Opdateringer ikke viser den nyeste betaversion, skal du blot opdatere den med kommandoen + R-genvejen for at afsløre den nye beta-bygning som en opdatering.

Opdateringerne vejer omkring 2, 5 GB og kræver en genstart for at fuldføre installationen. Som normalt er det en god ide at sikkerhedskopiere en Mac, før du installerer systemsoftwareopdateringer, især god praksis for betas.

Udviklingen af ​​den første offentlige udgivelse af OS X El Capitan er sandsynligvis tæt på indpakning, da nedløbsplanen falder tæt på. Apple udsender typisk flere betas inden en endelig version og annoncerer ofte tilgængelighedsdatoen for ny systemsoftware sammen med udgivelsen af ​​nye iPhones. I dette tilfælde forventes iPhone 6'erne at debutere på en Apple-begivenhed den 9. september, så vi får sandsynligvis en sand udgivelsesdato for OS X El Capitan (og iOS 9) den samme dag.

OS X El Capitan har til formål at forbedre stabiliteten og ydeevnen af ​​Mac-systemsoftware, samtidig med at den indeholder en række nye funktioner og forbedringer.